The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λάτσιο εναντίον Ίντερ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Lazio-Inter-16.02b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stadio Olimpico

Στην Ιταλία οι διοργανωτές προετοίμασαν την περιοδεία έτσι ώστε η κορυφή της να πέφτει στον τελευταίο αγώνα του Σαββατοκύριακου, τη βέλτιστη βραδινή ώρα της Κυριακής θα παίξουν Λάτσιο και Ίντερ. Οι σύλλογοι είναι στην πρώτη τετράδα της Σέριε A. Πόσο σημαντικό είναι να κερδίσουν στην προσωπική μονομαχία; Στο «Stadio Olimpico» δεν θα παίζονται μόνο «6 βαθμοί», αλλά το πλεονέκτημα, ίσως αποφασιστικό, στον αγώνα για το «Scudetto». Προετοιμάσαμε την πρόβλεψη για αυτόν τον πιο σημαντικό αγώνα στις 16 Φεβρουαρίου του 2020.

Η Λάτσιο είναι ακριβώς πίσω απ’ την πλάτη των ηγετών της Σέριε Α

Οι «αετοί» θα μπορούσαν να είναι οι ίδιοι στην πρώτη θέση στην κατάταξη. Αλλά φαίνεται ότι η ομάδα από την πρωτεύουσα, που δεν έχει συνηθίσει τέτοια ιδιότητα (στις προηγούμενες σεζόν δεν κρατιόταν στην κορυφή-4 και δεν έπαιξε στο Champions League), την κρίσιμη στιγμή απλά δεν μπορούσε να αντέξει την πίεση. Τα αγόρια του Σιμόνε Ιντζάγκι έπαιξαν την περασμένη εβδομάδα τον αναβληθέντα αγώνα εναντίον της Βερόνα, και για πρώτη φορά από τον Σεπτέμβριο δεν μπόρεσαν να σκοράρουν, τελειώνοντας τη συνάντηση με λευκή ισοπαλία 0-0. Ωστόσο, την Κυριακή με την Πάρμα κατάφερε να επιστρέφει στο νικηφόρο μονοπάτι. Το μόνο πράγμα που στενοχώρησε τους οπαδούς ήταν το γεγονός ότι ο Τσίρο Ιμόμπιλε ήταν και πάλι σιωπηλός. Ο επιθετικός σκόραρε διπλό εναντίον της ΣΠΑΛ στις 2 Φεβρουαρίου, φθάνοντας στο σημάδι των 25 γκολ, αλλά τώρα «σωπαίνει»… πριν από μία εβδομάδα ο Caichedo τον βοήθησε. Μήπως εξοικονομεί ενέργεια για τη συνάντηση ενάντια στους «νερατζούρι»;

Η Ίντερ πρέπει να αποδείξει το δικαίωμά της για τον τίτλο

Η ομάδα δικαιολογεί τις προβλέψεις που έγιναν το καλοκαίρι, αφού έγινε γνωστό ότι εδώ ο Antonio Conte θα επέστρεφε στη δουλειά. Οι φιλοδοξίες επιβεβαιώθηκαν από μια σοβαρή ενίσχυση της σύνθεσης, στην οποία ξεχώριζε ο Lukaku, προσκεκλημένος από το νέο τεχνικό από την Αγγλία. Ο Romelu δικαιολόγησε την επένδυση, ήταν αυτός που έγινε η κύρια δύναμη της Ίντερ και έφτιαξε δολοφονικό ζευγάρι με τον Λαουτάρο Μαρτίνες. Βέβαια τον Ιανουάριο υπήρξαν 3 συνεχόμενες ισοπαλίες. Αλλά η ύφεση ξεπεράστηκε, βοήθησαν και οι ανταγωνιστές – η Γιουβέντους έχασε δύο φορές σε 3 γύρους. Οι «νερατζούρι» κατάφεραν να ανέβουν στην 1η θέση, αλλά πρέπει να κρατηθεί εδώ με ένα δύσκολο πρόγραμμα που έχει. Την περασμένη Κυριακή υπήρξε έντονη νίκη στο ντέρμπι του Μιλάνου, από το 0-2 στο 4-2 στο 2ο ημίχρονο και την Τετάρτη υπήρξε ένας άλλος δύσκολος αντίπαλος, η Νάπολι, μόνο στο κύπελλο. Θα καταφέρουν η παίκτες της Ίντερ να αντέξουν τόσο σκληρό πρόγραμμα;

Προηγούμενοι αγώνες

Στις 25 Σεπτεμβρίου, η Ίντερ κέρδισε στο «Giuseppe Meazza», το μοναδικό γκολ σημείωσε ο D’Ambrosio στα μέσα του 1ου ημιχρόνου. Είναι ενδιαφέρον ότι πριν από αυτό, οι γηπεδούχοι δεν κέρδιζαν 7 φορές στη σειρά: 5 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Πρόβλεψη

Στους «μεγάλους» αγώνες και οι δύο ομάδες παίζουν αρκετά πραγματικά. Και πάλι, όπως και το φθινόπωρο, ακόμη και ένα γκολ μπορεί να αποφασίσει τα πάντα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3,0 με απόδοση 1,666.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *