The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κόσοβο εναντίον Αγγλία: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 17 Νοεμβρίου 2019

Косово-Англия-17.11b

Προκριματικά EURO 2020 – Όμιλος Α – 10 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Pristina City Stadium

Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο του τελικού προκριματικού γύρου για το Euro 2020 η εθνικού του Κόσοβο θα συναντηθεί με την εθνική Αγγλίας. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 17 Νοεμβρίου 2019 στις 10:00 μμ. Στάδιο στο Fadil Vokrri. Θα κερδίσουν πάλι οι τύποι της Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ;

Εθνική Κοσόβου ήταν πολύ χάλια σαν για ντεμπούτο

“Golden Boys” μέχρι εσχάτων πάλευαν για την πρόκριση από τον όμιλο. Αυτή η ομάδα, η οποία παίζει τα πρώτα της προκριματικά για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, κατάφερε να αφήσει πίσω της τους Βουλγάρους και τους Μαυροβούνιους και μέχρι το Νοέμβριο πήγαινε ίσα με τη Τσεχία. Όμως ο εκτός έδρας αγώνας αποφάσισε τα πάντα – στο Πίλσεν η ενδεκάδα του Μπερνάρντ Σάλλαντ στην αρχή του 2ου ημιχρόνου άνοιξε κιόλας το σκορ, αλλά στη συνέχεια έφαγαν 2 γκολ σε απάντηση, ο Kral συμμετείχε και στα δύο, ο οποίος σκόραρε και ο ίδιος και έδωσε ασίστ στο Τσελιούστκα. Μετά από αυτό το 2-1 ο αγώνας στον όμιλο έληξε, επειδή τώρα μεταξύ των ομάδων υπάρχουν 4 βαθμοί.  Αλλά είναι πολύ νωρίς για τους Κοσοβάρους να σταματήσουν, επειδή κέρδισαν στον όμιλό τους στο Πρωτάθλημα Εθνών και σίγουρα θα αγωνιστούν την άνοιξη για επιπλέον εισιτήρια. Τώρα μπορούν απλώς να προσπαθήσουν να ευχαριστήσουν το κοινό στην Πρίστινα, προσπαθώντας να κερδίσουν βαθμούς με αστέρια από την Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ.

Η Αγγλία με το Σάουθγκεϊτ παίζει και κερδίζει όμορφα

Τα “Τρία Λιοντάρια” έφτασαν πρώτα στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, και στη συνέχεια κέρδισαν στον όμιλο στο Πρωτάθλημα Εθνών. Φέτος, οι Βρετανοί διακρίθηκαν με ασυνήθιστα παραγωγικό παιχνίδι, αν και έχασαν εκτός έδρας από τους Τσέχους. Σημείωσαν 33 γκολ και έχασαν 6 –απίστευτο αποτέλεσμα με 7 αγώνες που έπαιξαν. Συνέχιση αυτής της τάσης ήταν 7-0 στο Wembley εναντίον του Μαυροβουνίου. Μόνο έχοντας σκοράρει το πρώτο μισάωρο πέντε γκολ (ο Kane προσπάθησε ιδιαίτερα ως σκόρερ και ο Chilwell ως βοηθός), η ενδεκάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ επιβραδύνθηκε. Τώρα ο Sterling είναι πρόθυμος για μάχη. Τον Ραχίμ το προπονητικό επιτελείο άφησε έξω από την ομάδα για να «παγώσει» λίγο μετά τη σύγκρουση με τον Τζο Γκόμεζ. Αλλά τώρα, ο βίνγκερ της Μάντσεστερ Σίτι το πιο πιθανό θα βγει στη βάση.

Προηγούμενες συναντήσεις

Στις 10 Σεπτεμβρίου οι εθνικές ομάδες έπαιξαν έναν από τους καλύτερους αγώνες στα προκριματικά, με γκολ από το Κόσοβο στο 1ο λεπτό και το τελικό 5-3 υπέρ της Αγγλίας.

Πρόβλεψη

Είναι απίθανο να σκοράρουν ξανά, όπως στο Wembley στις αρχές του φθινοπώρου, 8 γκολ. Αλλά και οι δύο ομάδες σε αυτή την επιλογή επέδειξαν την επιθυμία να παίξουν στο μισό της άλλης, πιέζοντας και επιτίθοντας. Αυτό πρέπει να μετατραπεί σε γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,725.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *