The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κροατία εναντίον Βέλγιο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Хорватия-Бельгия-01.12

ΦΙΦΑ Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 – Φάση ομίλων – Όμιλος ΣΤ
Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2022, 5:00 μ.μ.
Ahmed bin Ali Stadium

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ήρθε η πιο σημαντική φάση του γύρου των ομίλων, στον τελευταίο γύρο θα καθοριστεί η πλειοψηφία των συμμετεχόντων στα πλέι οφ. Προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Κροατία – Βέλγιο. Ποιος θα είναι πιο δυνατός σε αυτό το ευρωπαϊκό ζευγάρι;
Οι Κροάτες παίζουν έμπειρα
Πριν από την έναρξη του τρίτου γύρου των ομίλων, οι Κροάτες προηγούνται στην τετράδα τους, μπροστά από το Μαρόκο σε πρόσθετους δείκτες. Στον πρώτο γύρο, η ομάδα φαινόταν καλή, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τους αναφερόμενους Μαροκινούς – 0:0. Πολύ χάλια ξεκίνησαν το δεύτερο ματς με τους Καναδούς ο Μόντριτς και η παρέα, έφαγαν γκολ ήδη στο 2ο λεπτό. Περίπου μισό ημίχρονο οι Κροάτες χρειάστηκαν για να συνέλθουν, συχνά δεν προλάβαιναν τους γρήγορους αντιπάλους τους και στη συνέχεια έδειξαν την κλάση τους, κερδίζοντας με αυτοπεποίθηση με σκορ 4:1. Η ομάδα δεν έχει μεγάλη ταχύτητα, αλλά υπάρχουν πολλοί έμπειροι παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.
Οι Βέλγοι είναι στα πρόθυρα της αποτυχίας
Το Βέλγιο θεωρήθηκε μεταξύ των φαβορί της διοργάνωσης, δεδομένης της σύνθεσης της ομάδας, αλλά η ομάδα έπαιξε εξαιρετικά άσχημα τους δύο πρώτους αγώνες. Στην πρώτη συνάντηση κατάφεραν να νικήσουν τον Καναδά 1:0, με ένα κακό παιχνίδι, μετά το ματς, ο προπονητής Ρομπέρτο Μαρτίνεθ και ο Κέβιν Ντε Μπρόινε παραδέχτηκαν ότι ο αντίπαλος έπαιξε καλύτερα. Η τύχη δεν βοήθησε στο δεύτερο ματς, όταν η ομάδα έχασε από το Μαρόκο με σκορ 0:2. Η διάταξη των τουρνουά είναι τέτοια που οι Βέλγοι πρέπει να παλέψουν μόνο για τη νίκη, γιατί η πιθανότητα να περάσουν με ισοπαλία είναι ελάχιστη. Οι Βέλγοι έχουν πολλά προβλήματα στην ομάδα, κάποιοι παίκτες δεν μιλάνε μεταξύ τους, τις προάλλες ήρθε κιόαλς στα χέρια, σε τέτοιο φόντο, μια αποτυχία στο τουρνουά είναι αρκετά πιθανή.
Προσωπικές συναντήσεις
Οι εθνικές ομάδες έχουν μακρά ιστορία σε αντιπαραθέσεις πρόσωπο με πρόσωπο, όπου έπαιξαν με διάφορους βαθμούς επιτυχίας. Τη τελευταία φορά οι ομάδες συναντήθηκαν το 2021, όταν οι Βέλγοι κέρδισαν σε φιλικό αγώνα.
Πρόβλεψη
Είναι ενδιαφέρον να παρατηρήσουμε την κίνηση των αποδόσεων εδώ, γιατί αρχικά το Βέλγιο ήταν το φαβορί, ενώ τώρα οι πιθανότητες επιτυχίας υπολογίζονται περίπου ίσες. Οι Κροάτες θα είναι ικανοποιημένοι με την ισοπαλία σε αυτή τη συνάντηση, αλλά οι Βέλγοι πρέπει να παίξουν αποκλειστικά για τη νίκη. Περιμένουμε έναν ενδιαφέρον και απρόβλεπτο αγώνα μεταξύ δύο δυνατών ομάδων. Ποντάρουμε στην επιτυχία της Κροατίας με μηδενικό χάντικαπ (απόδοση 1,96).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *