The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κρίσταλ Πάλας εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα

CrystalPalace-ManchesterCity-31.12

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Σέλχαρστ Παρκ, Λονδίνο

Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2017, 2:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το απόγευμα της Κυριακής η Μάντσεστερ Σίτι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποχαιρετήσει σε χαρούμενη νότα το περασμένο έτος και να μπει στο καινούριο με εκπληκτική σειρά των 19 νικών στη σειρά στο πλαίσιο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Η Κρίσταλ Πάλας, ανανεωμένη μετά τον ερχομό στη θέση του προπονητή του Ρόι Χόντσον, θα προσπαθήσει να δώσει άξια μάχη στους «πολίτες».

Ακριβώς επειδή η Κρίσταλ Πάλας φεύγουν από το πεδίο εδώ και οχτώ αγώνες χωρίς ήττες, υπάρχει τρομερό ενδιαφέρον για αυτό το παιχνίδι. Η νίκη θα επιτρέψει στους Λονδρέζους την 1 Ιανουαρίου να  βρεθούν κάπου πιο κοντά στη μέση και πιο μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Να το πιστέψει κανείς και να στοιχηματίσει σ’ αυτήν την ομάδα θα ήταν το λιγότερο πολύ χαζό, ακόμα και παρά το γεγονός ότι στον προηγούμενο αγώνα με τη Νιουκάσλ του Ράφα Μπενίτεθ οι «πολίτες» σκόραραν μόλις μία φορά, αυτό ήταν αρκετό για τη νίκη, επιπλέον δεν πρέπει να αγνοούμε τα στατιστικά, οι «καρακάξες», οι οποίες έμειναν τρία τέταρτα του αγώνα στη μικρή τους περιοχή, στάθηκαν τυχερές που δεν έχασαν συντριπτικά.

Το χειρότερο είναι ότι η επίθεση της Νιουκάσλ δεν έδειξε τίποτα, ενώ τα παιδιά από την Κρίσταλ Πάλας σκοράρουν συνέχεια τον τελευταίο καιρό, σημειώνοντας έξι γκολ σε τρία τελευταία παιχνίδια. Ναι, εκεί υπήρχαν Λέστερ, Σουόνσι και Γουότφορντ – ομάδες, οι οποίες αν και ενώσουν και οι τρεις τις δυνάμεις τους, δε θα μαζέψουν τη σύνθεση που έχει η Σίτι. Ωστόσο, και η άμυνα του Πέπε Γκουαρντιόλα από καιρό σε καιρό κάνει λάθη.

Πρόβλεψη

Είναι φανερό ότι οι φιλοξενούμενοι δίνουν έμφαση στις επιθετικές ενέργειες, που αργά ή γρήγορα θα τους φέρει επιτυχία. Αλλά η Κρίσταλ έχει τους γρήγορους Ζαά και Παντσόν, οι οποίοι και αν δεν σκοράρουν μόνοι τους, θα βγάλουν στη θέση για σουτ τον Μπέντεκε. Οι φιλοξενούμενοι σίγουρα θα έχουν τις ευκαιρίες, και πιστεύω ότι αυτή τη φορά η Σίτι δε θα την γλυτώσει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,8.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *