The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κολωνία – Αμβούργο: πρόβλεψη για τον αγώνα, 08/25/2017

Koln-Hamburger-25.08

Τουρνουά: Μπουντεσλίγκα

Τόπος διεξαγωγής: “η RheinEnergieStadion“, Κολωνία

Παρασκευή, 25 Αυγούστου, 9:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στο δεύτερο γύρο της γερμανικής Μπουντεσλίγκα η Κολωνία στην έδρα της θα φιλοξένει την Αμβούργο. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι έρχονται για το επερχόμενο παιχνίδι στην αντίθετη διάθεση, η Κολωνία έχασε από την Γκλάντμπαχ, ενώ η Αμβούργο στην έδρα της νίκησε την Άουγκσμπουργκ. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στην πλευρά της Κολωνίας, η οποία έρχεται ξεκάθαρο φαβορί, αλλά και tηn Αμβούργο δεν πρέπει να υποτιμούμε, αυτή την ομάδα είναι ικανή για εκπλήξεις.

Χάσαμε τον Αντονί Μοντέστ

Η Κολωνία εκτός σεζόν έχει χάσει τον πρώτο σκόρερ τον Αντονί Μοντέστ, ο οποίος αποχώρησε για να κατακτήσει την Κίνα. Στη θέση του σέντερ φορ πήραν τον Κολομβιανό Κόρδοβα, ο οποίος είχε παίξει προηγουμένως στη Μάιντς. Επιπλέον τα «ερίφια» αγόρασαν στη Σπόρτινγκ Χιχόν τον Χόρχε Μερέ, στη Βόλσμπουργκ τον Γζάννες Χορν. Όπως κι να ‘χει η απώλεια του κύριου σκόρερ θα έχει αντίκτυπο στην αποτελεσματικότητα της Κολωνίας στην έναρξη του πρωταθλήματος Γερμανίας.

Μικρές αλλαγές

Στην Αμβούργο υπήρξαν μικρές αλλαγές εκτός σεζόν. Ήρθανε ο Αντρέ Χαν, Παπαδόπουλος, Pollersbek, Van Drongelen, έφυγαν ο Gregoritch, Adler, Djourou. Στον πρώτο γύρο η Αμβούργο ήταν σε θέση να νικήσει εντός έδρας την Άουγκσμπουργκ, αλλά οι «δεινόσαυροι» πάντα θεωρείται ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού. Την περασμένη σεζόν εκτός έδρας οι «βόρειοι» κατάφεραν να κερδίσουν μόνο δύο αγώνες από τα 17, οπότε σ’ αυτή την ομάδα δεν πρέπει να ποντάρετε στο επερχόμενο παιχνίδι.

Πρόβλεψη

Η Κολωνία στην έναρξη της Μπουντεσλίγκα σίγουρα θα έχει προβλήματα με αποτελεσματικότητα, λόγω της αποχώρησης του Μοντέστ στην Κίνα και της προσαρμογής στη νέα ομάδα του Κόρδοβα. Με τη σειρά της η Αμβούργο την περασμένη σεζόν έπαιξε πολύ παθητικά εκτός έδρας, είναι απίθανο κάτι να αλλάξει στη νέα σεζόν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: under 3.0 με απόδοση 1,44.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *