The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κολομβία εναντίον Ουρουγουάη: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Колумбия-Уругвай-13.11b

Προκριματικά παγκόσμιου Κυπέλλου ποδοσφαίρου

Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020, 10:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Κολομβία. Μπαρανκίγια. Στάδιο “Metropolitano Roberto Melendez”

Ο κεντρικός αγώνας του τρίτου γύρου των προκριματικών της Νότιας Αμερικής του Παγκόσμιου Κυπέλλου του 2022 θα πραγματοποιηθεί στο Μπαρανκίγια, όπου η Κολομβία θα φιλοξενήσει την Ουρουγουάη.

Κολομβία

Η Κολομβία έχει συμμετάσχει σε τρία προηγούμενα παγκόσμια φόρουμ, όπου προκρινόταν με συνέπεια στον γύρο πλέι οφ. Δεν θα εκπλαγώ ότι κι αυτή τη φορά θα είναι επίσης από τα κύρια φαβορί της επιλογής στο CONMEBOL. Στους δύο πρώτους γύρους η ομάδα νίκησε τη Βενεζουέλα 3:0 και σημείωσε ισοπαλία 2:2 με τη Χιλή.

Ουρουγουάη

Έκτη θέση, τρεις βαθμοί και στατιστικά γκολ 4:5 – είναι επίσης αδύνατο να φανταστεί κανείς Παγκόσμιο Πρωτάθλημα χωρίς την Ουρουγουάη. Πιθανότατα, στο Κατάρ θα δούμε το Selesao σε όλη του τη δόξα. Το ντεμπούτο της προκριματικής καμπάνιας αποδείχθηκε αρκετά μέτριο για αυτούς. Ως αποτέλεσμα, δύσκολη νίκη 2-1 επί της Χιλής, καθώς και ήττα 2-4 από τον Ισημερινό.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες φημίζονται για το ισχυρό επιθετικό παιχνίδι τους, αλλά ταυτόχρονα δέχονται τακτικά στο δικό τους δίχτυ. Η πρόβλεψή μου είναι: η Κολομβία και η Χιλή θα ανταλλάξουν επιτυχημένα σουτ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 2.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *