The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κλαμπ Μπρυζ εναντίον Γάνδη: προγνωστικά για στοίχημα

Брюгге-Гент-17.07

Σούπερ Καπ Βελγίου

Κυριακή, 17 Ιουλίου 2022, 7:00 μ.μ.

Στάδιο Γιαν Μπρέιντελ

Στο Βέλγιο η σεζόν ξεκινάει με το Σούπερ Καπ, την αναμέτρηση της Πρωταθλήτριας Κλαμπ Μπρυζ κόντρα στην Κυπελλούχο Γάνδη, η οποία διεξάγεται την Κυριακή, στις 19:00, στο Κλαμπ Μπρυζ.

Κλαμπ Μπρυζ

Η Κλαμπ Μπρυζ τελείωσε την κανονική περίοδο στη δεύτερη θέση, αλλά στα πλέι οφ ξεπέρασε την Ουνιόν Σεν Ζιλουά με λαμπρό στυλ και υπερασπίστηκε τον εθνικό τίτλο. Το καλοκαίρι οι Κυανόμαυροι έλαμψαν σε συναντήσεις ελέγχου με Τεσέντερλο (3:0), Λίερς (1:1), Μπέρσοτ (2:1), Κοπεγχάγη (2:4) και Ουτρέχτη (4:2).

Γάνδη

Ταυτόχρονα, η Γάνδη επικράτησε επί των Dikkelvene (6:0), Hajduk (3:0) και Μίτγιουλαντ (2:1), σημείωσε ισοπαλία 2:2 με την Beveren, καθώς έχασε με σκορ 2:6 από τη Westerlo και 0:1 τον Άρη. Η κατάκτηση της πέμπτης θέσης στην αγωνιστική περίοδο 2021/22 θα επιτρέψει στους Ινδούς να προκριθούν στο Europa League και όλα αυτά χάρη στη νίκη 1-0 επί της Άντερλεχτ στον τελικό του Κυπέλλου Βελγίου.

Πρόβλεψη

Τα τελευταία τρία στα τέσσερα ματς αυτών των ομάδων πήγαν στην a priori πιο αδύναμη Γάνδη. Εδώ λοιπόν περιμένω μια πολύ σκληρή μάχη, όπου οι πιθανότητες να πετύχει γκολ παραμένουν τόσο για την Κλαμπ Μπρυζ όσο και για τον αντίπαλό της. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *