The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κλαμπ Μπριζ εναντίον Ντιναμό Κίεβο: πρόβλεψη για τον αγώνα

ClubBrugge-DynamoKyiv-06.08

Τσάμπιονς Λιγκ – Τρίτος Προκριματικός γύρος – Φάση 1 από 2

Τρίτη, 6 Αυγούστου 2019, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Γιαν Μπρέιντελ (Μπριζ)

Στις 6 Αυγούστου θα αρχίσουν οι αγώνες του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, προτείνουμε την πρόβλεψη για τον αγώνα Κλαμπ Μπριζ εναντίον Ντιναμό Κίεβο. Πολλά θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα του εναρκτήριου αγώνα, συχνά ο νικητής στην ουσία καθορίζεται πρόωρα.

Σύγκριση των αντιπάλων

Θα είναι συνάντηση περίπου ίσων σε δύναμη αντιπάλων, ίσως μια μικρή προτίμηση μπορεί να δοθεί στους παίκτες του Κιέβου. Ο βέλγικος σύλλογος πέρυσι έγινε ο δεύτερος στην πατρίδα του, χάνοντας τη μάχη για τον τίτλο από την Γκενκ. Το καλοκαίρι την ομάδα άφησε ένας από τους κορυφαίους σκόρερ Wesley Moraes, ο οποίος πήγε στην Άστον Βίλα. Αντί αυτόν η ομάδα αγόρασε τον Νιγηριανό Ντέιβιντ Ορέρεκε από την Spice για 8 εκατομμύρια ευρώ. Ο νέος φόρβαρντ των Βέλγων στους δύο πρώτους γύρους του πρωταθλήματος έχει ήδη σκοράρει τρία γκολ και έδωσε ασίστ για γκολ. Οι «μαύρο-μπλε» ξεκίνησαν εντυπωσιακά το εγχώριο πρωτάθλημα, η ομάδα κέρδισε και τους δύο αγώνες, σκοράροντας σ’ αυτούς 9 γκολ. Στον  αγώνα με την Ντιναμό Κίεβο θα είναι αδύνατο να δημιουργούν ευκαιρίες τόσο εύκολα.

 

Ο όμιλος του Κιέβου είναι τακτικός συμμετέχων των ευρωπαϊκών κυπέλλων, αλλά εδώ και πολύ καιρό η ομάδα δεν διακρίνεται με κάτι σοβαρό στη διεθνή σκηνή. Ντιναμό ξεκίνησε ωραία τη σεζόν, κερδίζοντας το Σούπερ Καπ Ουκρανίας, το σημαντικότερο πράγμα ήταν η νίκη επί του βασικού αντίπαλου, Σαχτάρ Ντονέτσκ, με σκορ 2:1. Ουκρανοί το καλοκαίρι αγόρασαν το μέσο Ολεξάντρ Καραβάγιεφ για 1,25 εκατομμύρια ευρώ, και πρόσφατα υπέγραψαν τον επιθετικό Gerson Rodrigues, η μεταφορά αυτή τους κοστίσει 2 εκατομμύρια. Η ομάδα ξεκίνησε επίσης επιτυχημένα το πρωτάθλημά της, κερδίζοντας εκτός έδρας την Καρπάτι με σκορ 2:0.

Πρόβλεψη

Οι ομάδες δεν έχουν συναντηθεί ποτέ πριν, παρόλο που συχνά παίζουν σε ευρωπαϊκά κύπελλα. Οι εταιρείες στοιχημάτων έχουν ένα μικρό φαβορί, την Μπριζ, η ομάδα παίζει καλά στην έδρα της και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί αυτό. Στην Ντιναμό αρέσει να παίζει στην αντεπίθεση, οπότε πιθανότατα θα παίξουν τον δεύτερο αριθμό. Οι Βέλγοι θα πιέζουν και θα κλιμακώνουν την κατάσταση, αλλά πιθανότατα θα έχουν αποτυχίες στην άμυνα. Πιστεύουμε ότι οι ομάδες θα σκοράρουν τουλάχιστον τρία γκολ, επομένως θα πάρουμε το στοίχημα το σύνολο είναι πάνω από 2,5 γκολ με απόδοση 2,21.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *