The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Καλμάρ εναντίον Γιόνκοπινγκ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Кальмар-Йенчепинг-26.03b

Φιλικός αγώνας

Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020

Guldfågeln Arena

Και στη Σουηδία, φαίνεται ότι δεν θα ξεκινήσουν τη σεζόν στην ώρα τους. Αλλά εδώ οι ομάδες προσπαθούν να μην βαριούνται και παίζουν ενεργά τους φιλικούς αγώνες. Αύριο θα παίζουν Καλμάρ με την Γιόνκοπινγκ. Οι αναλυτές μας μελέτησαν τη σημερινή φόρμα αυτών των αντιπάλων και έκαναν πρόβλεψη για τον φιλικό τους αγώνα στις 26 Μαρτίου 2020.

Καλμάρ πρέπει να ανεβάσει ρυθμούς αυτή τη σεζόν

Οι Ερυθροί Αδελφοί στο τέλος της προηγούμενης δεκαετίας γνώρισαν την ακμή τους, η οποία στέφτηκε, φυσικά, με το τίτλο στο πρωτάθλημα του 2008, αλλά στην προηγούμενη σεζόν υπήρχε “ασήμι” και κύπελλο, ενώ το 2009 κατάφεραν να πάρουν το τρίτο εσωτερικό τρόπαιο, το Σούπερ Καπ. Αλλά αρκετά γρήγορα η Καλμάρ ωθήθηκε πίσω σε δεύτερους ρόλους και η τελευταία φορά που κατάφεραν να υπενθυμίσουν για τον εαυτό τους ήταν ο πρώτος τελικός του κυπέλλου το 2011, αλλά εκεί η Καλμάρ έχασε. Αλλά όλα είναι ιστορία πια, την περασμένη σεζόν η δημοφιλής ομάδα σχεδόν είπε αντίο στο Allsvenskan: η 14η θέση έστειλε την ομάδα στα πλέι-οφ. Φυσικά, αυτό έπρεπε να γίνει μάθημα για τους Ερυθρούς Αδελφούς. Τον Οκτώβριο ο Magnus Persson επέστρεψε στη θέση του προπονητή. Εκτός εποχής η σύνθεση ανανεώθηκε δυνατά. Σημειώστε την αποχώρηση του Rasmus Elm, ο καπετάνιος ολοκλήρωσε την καριέρα του. Αλλά από την Ουτνινέζε δανειστήκαν τον Ingelsson. Ο Σβάντε δεν έδειξε τον εαυτό του στην Ιταλία, αλλά στη Σουηδία ήταν καλός.

Η Γιόνκοπινγκ παραμένει στο Superettan

Η J-Södra μόνο προχωρούσε μπροστά για πολύ καιρό σε αυτόν τον αιώνα. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της σεζόν του 1999, αυτή η ομάδα πήρε το δικαίωμα να ανέβει στην Οστέρα Γκόταλλαντ, το τρίτο σε επίπεδο ποδοσφαίρου της χώρας. Το 2006 η Γιόνκοπινγκ έπαιζε ήδη στο Superettan, “έναν όροφο πιο ψιλά”, και μετά από 9 χρόνια προκρίθηκε στο Allsvenskan. Αλλά σε αυτό το επίπεδο η ομάδα δεν κατάφερε πραγματικά να δείξει τον εαυτό της. Ήταν ακόμα δυνατό να τελειώσει το ντεμπούτο στη σεζόν στη 12η θέση, αλλά ήδη το 2017, έχοντας χάσει στο πλεί-οφ, η “J-Södra” επέστρεψε στη δεύτερη κατηγορία. Εκεί φαινόταν αρκετά καλή, αλλά η 4η θέση στην τελευταία κλήρωση δεν έδινε το δικαίωμα σε μια νέα προσπάθεια να παίξει στο “πύργο”. Φυσικά, τώρα ο σύλλογος ελπίζει να ανεβάσει ρυθμούς. Αλλά ταυτόχρονα, τον Ιανουάριο χάθηκαν πολλοί βασικοί παίκτες, συμπεριλαμβανομένου του κορυφαίου σκόρερ, Daryl Smiley, ο οποίος είχε 10 γκολ στο λογαριασμό το 2019.

Προηγούμενοι αγώνες

Στο Κύπελλο το 2020, ωστόσο, πραγματοποιήθηκε προκαταρκτικό γύρο. Στο πλαίσιό του, την 1η Μαρτίου, η Καλμάρ νίκησε την Γιόνκοπινγκ 5:0. Και κατά τη διάρκεια της προηγούμενης συνάντησης, το 2018, οι “Ερυθροί αδελφοί” κέρδισαν, αν και πιο μετριοπαθώς, 1:0.

Πρόβλεψη

Είναι απίθανο χωρίς το κίνητρο στο τουρνουά η Καλμάρ να επαναλάβει την συντριπτική νίκη πριν από τρεις εβδομάδες. Μπορεί όμως να κερδίσει με δυο γκολ διαφορά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της Καλμάρ με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *