The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ισπανία εναντίον Σουηδία: προγνωστικά για στοίχημα

MADRID, SPAIN - JUNE 10: Rodrigo of Spain competes for the ball with Pontus Jansson of Sweden during the UEFA Euro 2020 qualifier match between Spain and Sweden at Bernabeu on June 10, 2019 in Madrid, Spain. (Photo by David Ramos/Getty Images)

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022 – Φάση ομίλων – Όμιλος Β – 10 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο δε λα Καρτούχα

Αυτό το Σαββατοκύριακο οι εθνικές ομάδες της Ισπανίας και της Σουηδίας θα καθορίσουν ποια από αυτές θα πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 από την πρώτη θέση του Ομίλου Β.

Ισπανία

Πρώτη θέση, 16 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 14:5, μέχρι στιγμής, η Ισπανία είναι το κύριο φαβορί. Έχοντας ξεκινήσει ανεπιτυχώς τον προκριματικό γύρο, η «φούρια ρόχα» έπαιξε τέλεια στο τέλος. Θρίαμβος επί του Κοσσυφοπεδίου (3:1, 2:0), της Γεωργίας (4:0) και της Ελλάδας (1:0), καθώς και ήττα 1:2 από τη Σουηδία – μια ακόμη επιβεβαίωση αυτού.

Σουηδία

Την περασμένη Πέμπτη, η Σουηδία έχασε εντυπωσιακά 0:2 από τη Γεωργία, γι’ αυτό έπεσε στη δεύτερη θέση του ομίλου της με 15 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 12:5. Πριν από αυτό, η Tre Krunur νίκησε την Ισπανία 2:1, το Κοσσυφοπέδιο 3:0 και την Ελλάδα 2:0 εντός έδρας, αλλά εκτός έδρας ηττήθηκε 1:2 από την Ελλάδα.

Πρόβλεψη

Κατά τη γνώμη μου, η πιο στάτους και η σοφιστικέ Ισπανία θα εκμεταλλευτεί την αδυναμία των Σουηδών να παίξουν εκτός έδρας και να κανονίσουν το ταξίδι στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ πολύ εύκολα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της  Ισπανίας με 1-2 γκολ με απόδοση 1,95.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *