The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ισπανία εναντίον Πορτογαλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Испания-Германия-02.06_cr

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος Β – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2022, 9:45 μ.μ.

Στάδιο Μπενίτο Βιγιαμαρίν

Βασική διακόσμηση της πρώτης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Εθνών ΟΥΕΦΑ θα είναι το ντέρμπι των Πυρηναίων μεταξύ Ισπανίας και Πορτογαλίας.

Ισπανία

Στα μέσα του φθινοπώρου, η Ισπανία έχασε με 1:2 από τη Γαλλία στον τελικό του προηγούμενου πρωταθλήματος των Εθνών. Αλλά μετά από αυτή την αποτυχία, η Furia Roja κέρδισε τέσσερις σερί νίκες επί της Ελλάδας (1:0), της Σουηδίας (1:0), της Αλβανίας (2:1) και της Ισλανδίας (5:0). Τον ερχόμενο χειμώνα θα δούμε τους άνδρες του Ενρίκε στην βασική κλήρωση του Μουντιάλ του Κατάρ.

Πορτογαλία

Εκεί θα πάει και η Πορτογαλία, η οποία στα προκριματικά κατάφερε να τερματίσει δεύτερη μετά τη Σερβία, χάνοντας από αυτήν με 1:2 στην καθοριστική μάχη. Παρόλα αυτά, οι παίκτες του Σάντος πέρασαν από πλέι οφ δύο σταδίων. Θύματά τους με τη σειρά τους ήταν οι εθνικές ομάδες της Τουρκίας (3:1) και της Βόρειας Μακεδονίας (2:0).

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες ανήκουν στην ελίτ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, άρα βρισκόμαστε μπροστά σε μια πολύ ποιοτική μάχη. Με δεδομένη την υψηλή επιθετική δυνατότητα των Ισπανών και των Πορτογάλων, περιμένω να ανταλλάξουν εύστοχα χτυπήματα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,91.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *