The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ιρλανδία – Ουρουγουάη: η πρόβλεψη για τον αγώνα

Ireland-Uruguay-04.06

Φιλικός αγώνας

Τόπος διεξαγωγής:  «Aviva Stadium» του Δουβλίνου

Ημερομηνία αγώνα:  04/06/2017 08:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Η εθνική της Ιρλανδίας την ερχόμενη Κυριακή εντός έδρας στο Δουβλίνο θα φιλοξενεί την ομάδα της Ουρουγουάης στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα. Παρά τον παράγοντα της έδρας σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων έβγαλαν τους Νότιους Αμερικανούς ελαφρώς φαβορί. Με μια τέτοια θέση γενικώς πρέπει να συμφωνήσουμε, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι οι Ουρουγουανοί είναι η ομάδα πολύ εντός έδρας παιχνιδιού και εκτός έδρας δε νικάει και τόσο συχνά όσο θα ήθελε.

Προς το παρόν αποτυχίες

Η εθνική Ιρλανδίας έπαιξε στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, το οποίο έλαβε χώρα στη Γαλλία, καταφέρει κιόλας να προκριθεί στα πλέι-οφ. Τώρα οι «πράσινοι» παίζουν πολύ καλά στο προκριματικό τουρνουά για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Οι μελλοντικοί γηπεδούχοι είναι στον όμιλο D μαζί με τους Σέρβους, Αυστριακούς, Ουαλούς, Γεωργιανούς και Μολδαβούς. Στο ενεργητικό της Ιρλανδίας υπάρχουν 11 βαθμοί, μοιράζεται την πρώτη θέση και τη δεύτερη θέση με τους Σέρβους.

Ύφεση

Στους τρεις τελευταίους αγώνες του προκριματικού τουρνουά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 η εθνική της Ουρουγουάη μόνο έχανε: από τη Χιλή, τη Βραζιλία και το Περού. Γενικώς αξίζει να σημειωθεί ότι οι Ουρουγουανοί φαίνονται πολύ αδύναμοι σε εκτός έδρας παιχνίδια στην τρέχουσα πρόκριση. Από τα επτά εκτός έδρας παιχνίδια σημειώθηκε μόνο μία νίκη στο αουτσάιντερ τη Βολιβία, με δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες. Με τέτοια στατιστικά στοιχεία στα εκτός έδρας παιχνίδια, όπως έχει η Ουρουγουάη, αυτή η ομάδα δύσκολα μπορεί να ελπίζει στη νίκη επί της Ιρλανδίας την ερχόμενη Κυριακή.

Πρόβλεψη

Η εθνική της Ιρλανδίας είναι τώρα σε εξαιρετική κατάσταση, αυτή η ομάδα παίζει καλά εντός έδρας και σίγουρα θα αγωνιστεί με μια από τις πιο δυνατές ομάδες στη Νότια Αμερική. Με τη σειρά της η Ουρουγουάη θα πρέπει να μάθει να παίζει εκτός έδρας αγώνες, προς το παρόν ο Cavani και η παρέα έχουν αισθητά προβλήματα με αυτό. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: Η Ιρλανδία δεν θα χάσει με απόδοση 1,49.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *