The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ιντερνασιονάλ εναντίον Αβαΐ: πρόβλεψη για τον αγώνα

011-Internacional-Avaí-03.06

Πρωτάθλημα Βραζιλίας

Εστάντιο Μπέιρα-Ρίο

Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2019, 1:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο του έβδομου γύρου της Σέριε Α Βραζιλίας η Ιντερνασιονάλ θα παίξει με την Αβαΐ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 3 Ιουνίου 2019 στις 01:00 π.μ.

Ιντερνασιονάλ

Η Ιντερνασιονάλ στην τρέχουσα σεζόν δείχνει πολύ καλά, αν και η ομάδα παίζει ρεαλιστικό ποδόσφαιρο. Για τους πρώτους πέντε αγώνες η ομάδα από το Πόρτο Αλέγκρε σημείωσε 7 γκολ και έχασε 5. Σε αυτό το διάστημα η ομάδα έχασε από Τσαπεκοένσε (2:0) και Παλμέιρας (1:0), και νίκησε τη Φλαμένγκο (2:1), Κρουζέιρο και CSA (2:0).

Αβαΐ

Η Αβαΐ τον περασμένο Νοέμβριο μόλις επέστρεψε στην ελίτ ποδοσφαίρου της Βραζιλίας. Είναι αλήθεια ότι η ομάδα δεν προετοιμάστηκε για τη Σέριε A, που φαίνεται από τους πρώτους αγώνες, στους οποίους δεν κέρδισε ούτε μία φορά. Η Αβαΐ έχασε από την Atletico Mineiro (2:1) και την Μπαΐα (1:0), παίζοντας ισοπαλία με Γκρέμιο (1:1), CSA (0: 0) και Βάσκο ντα Γκάμα (1:1). Οι τελευταίες τρεις ομάδες βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις του πρωταθλήματος.

Πρόβλεψη

Η Ιντερνασιονάλ, αν και δεν θεωρείται υποψήφιος για τη νίκη στο πρωτάθλημα, πρέπει να τα καταφέρει με την Αβαΐ, δεδομένης της σύνθεσης της ομάδας και της εντός έδρας κατάστασης του αγώνα. Η ομάδα από το Πόρτο Αλέγκρε κέρδισε εντός έδρας σε όλα τα παιχνίδια, γι’ αυτό πρέπει να επεκτείνει αυτή την πανέμορφη σειρά. Πρόβλεψη για τον αγώνα Ιντερνασιονάλ – Αβαΐ: νίκη της Ιντερνασιονάλ.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *