The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ζιρόνα εναντίον Αθλέτικ Μπιλμπάο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Жирона-Атлетик-04.11

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Montilivi

Στον εναρκτήριο αγώνα της δέκατης τρίτης αγωνιστικής της La Liga, θα δούμε την αναμέτρηση μεταξύ Ζιρόνα και Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Ζιρόνα

Έχοντας επιστρέψει στην ελίτ, η Ζιρόνα σημείωσε 10 βαθμούς στις εναρκτήριες δώδεκα συναντήσεις και τώρα βρίσκεται στη δέκατη έβδομη θέση με διαφορά τερμάτων 16:20. Σημειώνω ότι στις πέντε προηγούμενες περιπτώσεις δεν κέρδισαν οι Καταλανοί. Σημείωσαν ισοπαλία 1:1 με την Κάντιθ, 1:1 με την Οσασούνα και 1:1 με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ έχασαν 1:2 από την Ατλέτικο και 2:3 από την Αλμερία.

Αθλέτικ Μπιλμπάο

Σε παρόμοιο χρονικό διάστημα, η Αθλέτικ Μπιλμπάο είχε μικτές επιτυχίες απέναντι σε Σεβίλλη (1:1), Ατλέτικο (0:1), Χετάφε (2:2), Μπαρτσελόνα (0:4) και Βιγιαρεάλ (1:0). Συνολικά, οι Βάσκοι έχουν κερδίσει 21 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 20:12 και βρίσκονται στην έκτη θέση, μόλις δύο βαθμούς πίσω από την πρώτη τετράδα.

Πρόβλεψη

Οι αγωνιστικές δυνατότητες της Αθλέτικ Μπιλμπάο είναι πολύ μεγαλύτερες, αλλά εκτός έδρας δεν είναι τόσο καλή όσο εντός. Δεν θα εκπλαγώ αν η Ζιρόνα εκμεταλλευτεί αυτή την περίσταση και καταφέρει τουλάχιστον να μην χάσει από τους Βάσκους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: η Ζιράνα δε θα χάσει με απόδοση 1,82.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *