The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ζιλ Βισέντε εναντίον Φαμαλισάο: Πρόβλεψη για τον αγώνα

ЖилВисенте-Фамаликан-09.06b

Πρωτάθλημα Πορτογαλίας

Τρίτη, 9 Ιουνίου 2020, 11:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estadio Cidade de Barcelos

Ο 26ος γύρος του ισχυρότερου πορτογαλικού πρωταθλήματος θα ξεκινήσει στις 9 Ιουνίου με τον αγώνα Ζιλ Βισέντε εναντίον Φαμαλισάο. Οι ειδικοί της ιστοσελίδας μας προετοίμασε τη δωρεάν πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων.

Η Ζιλ Βισέντε δεν διεκδικεί τίποτα

Μετά από 25 γύρους η Ζιλ Βισέντε καταλαμβάνει τη δέκατη θέση στην κατάταξη. Η διαφορά από τη ζώνη υποβιβασμού είναι σοβαρή, αλλά ο σύλλογος δεν μπορεί να διεκδικήσει υψηλές θέσεις. Η έξοδος από την καραντίνα για την ομάδα ήταν ανεπιτυχής, καθώς ξεκίνησε με την εκτός έδρας ήττα από έναν από τα αουτσάιντερ την Πορτιμονένσε 1:0. Τα «κοκόρια» παίζουν βαρετό ποδόσφαιρο, σημειώνοντας κατά μέσο όρο ένα γκολ ανά παιχνίδι, ενώ χάνουν λίγο περισσότερο. Το κύριο καθήκον των συλλόγων αυτού του επιπέδου είναι να διατηρούν τη θέση, προς το παρόν οι παίκτες το καταφέρνουν μια χαρά. Ένας παίκτης θα χάσει τον επερχόμενο αγώνα λόγω αποκλεισμού και δύο τραυματίστηκαν.

Η Φαμαλισάο συνεχίζει να εκπλήσσει

Ο θαρραλέος νεοφερμένος εξέπληξε από την αρχή όταν βρέθηκε μεταξύ των ηγετών του πρωταθλήματος. Στη συνέχεια ακολούθησαν ανεπιτυχείς αγώνες, σημειώθηκαν ακόμη και αποτυχίες. Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα κρατιέται στην πέμπτη θέση, η οποία της επιτρέπει και να αγωνιστεί για ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς. Μετά από διακοπές η Φαμαλισάο προκάλεσε αμέσως μια δυνατή αίσθηση, νικώντας τον ηγέτη την Πόρτο στην έδρα της 2:1. Η ομάδα έπαιξε επιδέξια με τον δεύτερο αριθμό και χρησιμοποίησε τις πιθανότητές της στην επίθεση. Οι αγώνες του κλαμπ λήγουν πιο συχνά αποτελεσματικά, σε 17 περιπτώσεις από τις 25 περνούσε το στοίχημα το σύνολο είναι πάνω από 2,5 γκολ. Λόγω της εξάντλησης των κίτρινων καρτών, δύο παίκτες θα χάσουν τον επερχόμενο αγώνα, τρεις άλλοι τραυματίστηκαν.

Προσωπικές συναντήσεις

Ο αγώνας του πρώτου γύρου έληξε με την εντός έδρας νίκη της Φαμαλισάο με σκορ 2:1. Προηγουμένως οι ομάδες δεν έχουν συναντηθεί ακόμα στο χαμηλότερο πρωτάθλημα.

Πρόβλεψη

Αρχικά η Ζιλ Βισέντε θεωρήθηκε ένα μικρό φαβορί, αλλά τώρα οι πιθανότητες επιτυχίας των ομάδων είναι σχεδόν ίσες. Αυτή η τάση μπορεί να γίνει κατανοητή, ποντάρουν ενεργά στη Φαμαλισάο, καθώς η ομάδα φαίνεται πολύ καλή. Δίνουμε επίσης προτεραιότητα στους φιλοξενούμενους αυτής της συνάντησης και προσφέρουμε να εξετάσετε το στοίχημα: η Φαμαλισάο δεν θα χάσει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: η Φαμαλισάο δε θα χάσει με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *