The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Εσθονία εναντίον Ολλανδία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Estonia-Netherlands-09.09

Προκριματικά Euro 2020 – Όμιλος Γ – 6 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Α. Le Coq Αρένα, Ταλίν

Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στις 9 Σεπτεμβρίου θα παρακολουθήσουμε πολλούς συναρπαστικούς προκριματικούς αγώνες για το Euro 2020. Προτείνουμε πρόβλεψη για τον αγώνα μεταξύ εθνικών Εσθονίας και Ολλανδίας, ο οποίος θα διεξαχθεί εκείνη την ημέρα.

Άτυχοι Εσθονοί

Η εθνική Εσθονίας δεν μπορεί ακόμη να κερδίσει βαθμούς σε αυτά τα προκριματικά. Η ομάδα δεν μπορεί να ονομαστεί απελπιστική, απλώς οι Εσθονοί ήταν άτυχοι αρκετές φορές. Η ομάδα έπαιξε καλά στον εντός έδρας αγώνα της με την εθνική Βόρειας Ιρλανδίας, κερδίζοντας μέχρι το 77ο λεπτό, ωστόσο δέχτηκε μετά δύο γκολ σε τρία λεπτά0 ως αποτέλεσμα ήττα 1:2. Με το ίδιο σκορ οι Εσθονοί έχασαν εντός έδρας από τους Λευκορώσους, εδώ η ομάδα δέχτηκε καθοριστικό γκολ στο δεύτερο λεπτό της παράτασης. Θα υπάρξουν λίγες πιθανότητες να κερδίσουν βαθμούς με τους Ολλανδούς, αλλά η Εσθονία πρέπει να επιδείξει το μέγιστό της έναντι τρομερού αντιπάλου.

Εμπνευσμένοι Ολλανδοί

Όλοι σίγουρα ξέρουν πώς οι Ολλανδοί έπαιξαν τον τελευταίο τους αγώνα στα προκριματικά, η ομάδα νίκησε την εθνική Γερμανίας σε απίστευτο αγώνα – 4:2. Έτσι, οι Ολλανδοί πήραν εκδίκηση για την εντός έδρας ήττα σε αυτά τα προκριματικά με σκορ 2:3. Εκτός από τις αψιμαχίες με τους Γερμανούς, οι “πορτοκαλί” έπαιξαν μόνο έναν αγώνα εντός έδρας ενάντια στους Λευκορώσους, δεν υπήρχαν προβλήματα εκεί, νίκη με σκορ 4:0. Η αλλαγή γενεάς των Ολλανδών έχει τελειώσει, η ομάδα έχει και πάλι μεγάλο αριθμό ισχυρών παικτών που παίζουν σε κορυφαίες ομάδες. Με μια τέτοια σύνθεση η ομάδα πρέπει όχι μόνο να προκριθεί από τον όμιλο, αλλά και να αγωνιστεί για νίκη στο Euro 2020.

Προσωπικές συναντήσεις

Προηγουμένως, οι ομάδες είχαν ήδη συναντήσει σε επίσημους αγώνες, οι Εσθονοί κατάφεραν κιόλας να υπερασπιστούν ισοπαλία μία φορά. Σε τρεις ακόμη αγώνες η εθνική Ολλανδίας ήταν ισχυρότερη.

Πρόβλεψη

Οι εταιρείες στοιχημάτων δεν πιστεύουν ότι οι Εσθονοί θα δημιουργήσουν τουλάχιστον κάποια προβλήματα για τους Ολλανδούς. Αν και η ολλανδική ομάδα μπορεί να υποτιμήσει τον αντίπαλο. Δεν θα είμαστε τόσο κατηγορηματικοί, επομένως, σας συμβουλεύουμε να πάρετε στοίχημα το σύνολο είναι πάνω από 3 γκολ, το οποίο φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 3 με απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *