The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Δανία εναντίον Ουαλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Denmark-Wales-09.09

Πρωτάθλημα Εθνών – Δεύτερος γύρος

Kerek Park

Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου 2018, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στον δεύτερο γύρο του Πρωταθλήματος Εθνών ΟΥΕΦΑ στις 9 Σεπτεμβρίου στις 7:00 μ.μ. η εθνική ομάδα της Δανίας στο γήπεδο “Kerek Park” θα φιλοξενήσει την ομάδα της Ουαλίας.

Η εθνική ομάδα της Δανίας κατάφερε να λάμψει με το παιχνίδι της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, όπου έφθασε στους 16 και έχασε στη διαδικασία των πέναλτι από τους ασημένιους μετάλλους, την εθνική Κροατίας. Το σύνολο των δυνατοτήτων επίθεσης της Δανίας επικεντρώνεται στο μέσο Erichsen. Στην έδρα της η εθνική φαίνεται πολύ πειστική και στους τελευταίους δέκα αγώνες δεν έχασε ποτέ, αλλά μόνο τέσσερις αγώνες τελείωσαν με νίκη. Την ίδια στιγμή η ομάδα επιλέγει προσεκτική τακτική και μπορεί να παίξει στο μηδέν ακόμα και με τις πιο δυνατές ομάδες.

Η ομάδα της Ουαλίας δεν κατάφερε να εμφανιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, αλλά έπαιξε στο Κύπελλο Κίνας, όπου έφτασε στον τελικό, ωστόσο έχασε με σκορ 0:1 από την Ουρουγουάη. Φυσικά, το αστέρι της Ουαλίας είναι ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης ο Γκάρεθ Μπέιλ κατάφερε να γίνει ο πρώτος σκόρερ στο Κύπελλο Κίνας, αλλά μόνο με τρία γκολ που σκόραραν στους γηπεδούχους του τουρνουά. Σε γενικές γραμμές η Ουαλία δεν φαίνεται να είναι πολύ πειστική ενόψει των τελευταίων παιχνιδιών. Οι τελευταίοι αγώνες της εθνικής εκτός έδρας ήταν με καλά αποτελέσματα και πιο συχνά οι ποδοσφαιριστές πέτυχαν νίκη.

Πρόβλεψη

Η εθνική Ουαλίας συνεχώς βασίζεται στον Μπέιλ, αλλά οι προσωπικές του ικανότητες δεν αρκούν για να κερδίσει ολόκληρη η ομάδα, η γηπεδούχος αντιμετωπίζει προβλήματα με την εθνική λόγω της σύγκρουσης μεταξύ της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου και ποδοσφαιριστών. Πιστεύω ο αγώνας δεν θα είναι αποτελεσματικός. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2 με απόδοση 2,14.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *