The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Δανία εναντίον Ελβετία: πρόγνωση για τον αγώνας στις 12 Οκτωβρίου 2019

Дания-Швейцария-12.10b

Προκριματικά Euro 2020 – Προκριματικός γύρος – Όμιλος Δ – 7 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2019, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Πάρκεν (Κοπεγχάγη)

Στις 12 Οκτωβρίου, στις 7:00 μμ., θα διεξαχθεί ο αγώνας του 7ου γύρου των προκριματικών για το Euro 2020 μεταξύ των εθνικών ομάδων της Δανίας και της Ελβετίας. Το παιχνίδι θα φιλοξενηθεί από το στάδιο Tella Parken (Κοπεγχάγη).

Εθνική Δανίας

Η εθνική ομάδα της Δανίας παίζει αρκετά καλά σε αυτά τα προκριματικά, η ομάδα δεν έχει χάσει ποτέ, γενικά, οι Δανοί έχουν συγκεντρώσει μια σειρά από 11 αγώνες χωρίς ήττες. Βέβαια, στενοχωρεί ελαφρώς το γεγονός ότι μόνο στους αγώνες με ξεκάθαρους αουτσάιντερ η εθνική κερδίζει βαθμούς. Οι παίκτες νίκησαν με βεβαιότητα την Γεωργία 5:1 και το Γιβραλτάρ 6:0, αλλά ήδη στον αγώνα του τελευταίου γύρου η ομάδα σκόνταψε, παίζοντας λευκή ισοπαλία με τους ίδιους Γεωργιανούς 0:0. Στο τέλος των 5 συναντήσεων η Δανία καταλαμβάνει τη 2η θέση στον όμιλο Δ, έχοντας σημειώσει 9 βαθμούς, με διαφορά τερμάτων 15:5. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κύριος αγώνας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι μπροστά, καθώς οι τρεις εθνικές έχουν περίπου ίσες πιθανότητες πρόκρισης.

Εθνική Ελβετίας

Η εθνική Ελβετίας επίσης δεν γνωρίζει ακόμα ήττα στα προκριματικά, ωστόσο η ομάδα την ίδια περίοδο έπαιξε ανεπιτυχώς στο Πρωτάθλημα Εθνών, χάνοντας και τους δύο αγώνες και καταλαμβάνοντας τελικά μόνο τη τέταρτη θέση στο τουρνουά. Στα προκριματικά οι παίκτες δρουν αρκετά καλά, η ομάδα κατέγραψε νίκη επί της Γεωργίας 2:0 και ισοπαλίες με τη Δανία 3:3 και την Ιρλανδία 1:1. Στον τελευταίο αγώνα οι Ελβετοί νίκησαν το Γιβραλτάρ με σκορ 4:0. Για την εθνική ομάδα σκόραραν οι Ζακαρία, Μεχμέν, Ροντρίγκεζ και Γαβρανόβιτς. Η Ελβετία έχει ένα παιχνίδι στο χέρι, οπότε μετά από 4 ημέρες αγωνιστικής η ομάδα βρίσκεται στη 3η θέση στην κατάταξη, έχοντας 8 βαθμούς, με διαφορά τέρματος 10:4.

Πρόβλεψη

Ποτέ πριν στα προκριματικά και οι δύο ομάδες δεν έχουν νικήσει ισχυρούς αντιπάλους, συνεχώς παίζοντας ισοπαλία με τους κύριους ανταγωνιστές. Ως εκ τούτου, σε αυτόν τον αγώνα η νίκη θα είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς θα δώσει την ευκαιρία να αυξηθούν οι πιθανότητες συμμετοχής στον κύριο γύρο. Οι αντίπαλοι είναι ίσοι, δεν χάνουν σε αυτά τα προκριματικά, παίζουν τέλεια στην άμυνα. Ως εκ τούτου, στο παιχνίδι του Σαββάτου δεν πρέπει να περιμένετε πολλά γκολ από αυτές τις ομάδες. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *