The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουλβς εναντίον Νιούκασλ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

11.02---Wolves

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Στάδιο Μολινό, Γουόλβερχαμπτον

Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τη Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου, στην Αγγλία θα διεξαχθεί ο τελευταίος αγώνας του 26ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, όπου η Γουλβς θα φιλοξενεί την Νιούκασλ Γιουνάιτεντ στον τομέα της. Στο πλαίσιο του πρώτου γύρου οι λύκοι αποδείχθηκαν πιο ισχυροί (1:2) και τώρα ο αγώνας θα διεξαχθεί μπροστά στους οπαδούς τους. Οι εταιρείες στοιχημάτων σημειώνουν επίσης την υπεροχή των γηπεδούχων, οπότε εδώ εμφανίζεται ένα ενδιαφέρον στοίχημα ήδη…

Οι λύκοι ρίχτηκαν μπρος

Προς το παρόν η Γουλβς βρίσκεται μόνο στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα του τουρνουά, αλλά μην σας οδηγήσει στην αποπληρωμή. Στην πραγματικότητα η ενδεκάδα του Nuno Santo είναι πολύ καλή, ειδικά στους τελευταίους αγώνες σημείωσε τέσσερις νίκες και εκτός έδρας ισοπαλία στο κύπελλο εναντίον Σριούσμπερι Τάουν (2:2). Στο πρωτάθλημα οι “λύκοι” έχουν μόνο τρεις νίκες στη σειρά και το συνολικό σκορ σε αυτούς τους αγώνες ήταν 10:4. Εντός έδρας η ομάδα έχει μια κερδοφόρα σειρά 4 παιχνιδιών, κατά τη διάρκεια της οποίας νικήθηκαν η Λίβερπουλ (2:1), η Λέστερ (4:3) και η Γουέστ Χαμ  (3:0). Τώρα λοιπόν οι νεοφερμένοι φαίνονται σαν τους παλιούς του πρωταθλήματος…

Παράξενη “κούνια”

Ταυτόχρονα η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ ακόμη και με τόσο καλό προπονητή όπως ο Benitez δεν μπορεί να δείξει τίποτα αντάξια αυτή τη σεζόν. Για πολύ καιρό η ομάδα ήταν στη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά τώρα βρίσκεται τουλάχιστον στην 15η θέση της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Ωστόσο, στο ενεργητικό των “καρακαξών” υπάρχουν μόνο έξι νίκες και έξι ισοπαλίες, ενώ οι υπόλοιποι 13 αγώνες χάθηκαν. Αξίζει να σημειωθεί ότι στους τελευταίους πέντε  αγώνες η ομάδα με κάποιο τρόπο κατόρθωσε να κερδίσει τρεις φορές, αλλά και οι δύο νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ σημειώθηκαν στην έδρα της: 3:0 με την Κάρντιφ και 2:1 με τη Μάντσεστερ Σίτι. Εκτός έδρας η Νιούκασλ κέρδισε μόνο ένα από τα 5 τελευταία παιχνίδια, και αυτό μετά την παράταση: 2:2 (2:4) με την Μπλάκμπερν στο Κύπελλο Αγγλίας.

Πρόβλεψη

Η Γουλβς είναι σε άριστη κατάσταση και εντός έδρας η ομάδα φαίνεται απλά πανέμορφη. Την ίδια στιγμή η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ είναι πολύ ασταθής, αλλά εκτός έδρας συχνά αποτυγχάνει. Δεδομένης αυτής της κατάστασης είναι λογικό να ποντάρουμε στους γηπεδούχους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Γουλβς με απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *