The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουλβς εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Вулверхэмптон-МанчестерСити-21.09b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020, 10:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Μολινό

Σας παρουσιάζουμε την πρόβλεψη για τον αγώνα Γουλβς εναντίον Μάντσεστερ Σίτι, που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Σεπτεμβρίου, στο δεύτερο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ. Θα μπορέσουν οι «λύκοι» να δημιουργήσουν προβλήματα για τους «πολίτες» αυτή τη φορά;

Η Γουλβς ήταν άτυχη την περασμένη σεζόν

Οι παίκτες του Εσπίριτο Σάντο την περασμένη σεζόν προσπάθησαν να πολεμήσουν σε δύο μέτωπα και έμειναν με τίποτα. Στο Europa League η ομάδα έφτασε στους προημιτελικούς, όπου έχασε από τον μελλοντικό νικητή Σεβίλλη – 0:1. Στο πρωτάθλημα η Γουλβς διεκδικούσε για κάποια δια΄στημα ακόμη και το Champions League, αλλά δεν μπόρεσε να συνεχίσει το ρυθμό και αναγκάστηκε να αγωνιστεί για το Europa League. Η ομάδα τερμάτισε έβδομη στην Πρέμιερ Λιγκ και θα μπορούσε να είχε παίξει στους ευρωπαϊκούς προκριματικούς, αλλά δυστυχώς η Άρσεναλ κέρδισε το Λιγκ Καπ, στερώντας από τους «λύκους» ακόμη και αυτό. Στον πρώτο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ η Γουλβς νίκησε τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 2:0. Ταυτόχρονα, η ομάδα αποκλείστηκε από το Λιγκ Καπ, χάνοντας 0:1 από τη Στόουκ Σίτι. Ο σύλλογος έχει δαπανήσει περισσότερα από 50 εκατομμύρια για μεταφορές. Το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων πήγε για να αγοράσει τον κεντρικό επιθετικό της Πόρτο του Φάμπιο Σίλβα για 40 εκατομμύρια. Σε γενικές γραμμές, ο σύλλογος έβγαλε κέρδος, καθώς πούλησε παίκτες αξίας σχεδόν 80 εκατομμυρίων. Οι Jota, Costa και Docherty έφυγαν, ο πρώτος πουλήθηκε για σχεδόν 45 εκατομμύρια στη Λίβερπουλ.

Η Μανσίτι θέλει πάλι να κερδίσει τα πάντα

Δεδομένων των υψηλών φιλοδοξιών της Μάντσεστερ Σίτι, η περασμένη σεζόν ήταν ανεπιτυχής για τον σύλλογο. Με το πρωτάθλημα όλα έγιναν γρήγορα ξεκάθαρα, όταν η Λίβερπουλ πήρε το προβάδισμα, οι «πολίτες» τερμάτισαν δεύτεροι. Η κύρια ελπίδα ήταν στο Champions League, αλλά η απροσδόκητη ήττα στους προημιτελικούς από τη Λυών – 1:3, ήρθε ως πραγματικό σοκ. Αν και είναι τρομακτικό να σκεφτούμε τι θα μπορούσε να κάνει η Μπάγερν Μονάχου. Τα παιδιά του Γκουαρδιόλα κέρδισαν μόνο το Λιγκ Καπ, αν και λίγοι καμαρώνουν για αυτό το τρόπαιο. Ο πρώτος γύρος της Πρέμιερ Λιγκ οι πολίτες έχασαν, οπότε τους περιμένει το άνοιγμα της σεζόν. Στην αγορά μεταγραφών ο σύλλογος ξόδεψε σχεδόν 90 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που δεν είναι πολύ για τους «πολίτες». Από τις σημαντικές μεταγραφές σημειώνουμε την αγορά του αμυντικού Nathan Ake από την Μπόρνμουθ για 45 εκατομμύρια, για 23 εκατομμύρια πήρε τον Ferran Torez από τη Βαλένθια. Ας σημειώσουμε την αποχώρηση του David Silva και του Claudio Bravo ως ελεύθερων αντιπροσώπων, ο Σάνε πωλήθηκε στην Μπάγερν Μονάχου έναντι 45 εκατομμυρίων ευρώ.

Προσωπικές συναντήσεις

Η Γουλβς κατάφερε να νικήσει τους «πολίτες» δύο φορές 2-0 εκτός και 3-2 εντός έδρας την περασμένη σεζόν. Για τον Γκουαρδιόλα και τα παιδιά του οι «λύκοι» είναι πολύ άβολοι αντίπαλοι.

Πρόβλεψη

Εάν κάποιος θέλει να στοιχηματίσει σε αυτόν τον αγώνα, είναι καλύτερο να ποντάρετε μικρά ποσά. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να δοθεί μια ακριβής πρόβλεψη για μια τέτοια συνάντηση, οι «πόλεις» είναι φαβορί, αλλά την ίδια στιγμή έχασαν δύο φορές από τον αντίπαλο την περασμένη σεζόν. Περιμένουμε ανταγωνιστικό αγώνα και θα ρισκάρουμε να στοιχηματίσουμε στην ανταλλαγή των γκολ που θα σημειωθούν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,84.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *