The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουαρανί εναντίον Πόντε Πρέτα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ponte Preta's Jadson jubilates a goal against Sol de America during a Copa Sudamericana match between Paraguay's Sol de America and Brazil's Ponte Preta at the Luis Alfonso Giagni stadium in Villa Elisa, Parguay, 26 July 2017. EFE/Andres Cristaldo

Πρωτάθλημα Σάο Πάολο

Τρίτη, 17 Μαρτίου 2020, 1:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estádio Brinco de Ouro

Τρίτη τα χαράματα θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας του δεκάτου γύρου του πρωταθλήματος Σάο Πάολο μεταξύ της Γουαρανί και τηςΠόντε Πρέτα.

Γουαρανί

Μετά από εννέα αγωνιστικές ημέρες του τουρνουά η Γουαρανί κέρδισε 13 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 12:7, χάρη σ’ αυτό βρέθηκε στη δεύτερη θέση του ομίλου D. Στις τελευταίες πέντε συναντήσεις οι «πράσινο-λευκοί» νίκησαν 2-0 την Ituano, έπαιξαν ισοπαλία 0-0 με την Agua Santa, 1:1 με την Novorizontinho και 1:1 με την Oeste, ενώ έχασαν 0:1 από την Παλμέιρας.

Πόντε Πρέτα

Η Πόντε Πρέτα παίζει ακόμα χειρότερα, τώρα είναι τέταρτη στο κουαρτέτο της, έχει να κερδίσει σε πάνω από πέντε παιχνίδια. Λόγω αποτυχιών στις μονομαχίες με την Παλμέιρας (0:1), Itano (0:1), Ferroviaria (1:1), Σάο Πάολο (1:2) και Bragantino οι «μαυρόασπροι» έχουν μόνο εφτά βαθμούς, που συμπληρώνονται με στατιστικά στοιχεία των τερμάτων 9:13.

Πρόβλεψη

Οι γηπεδούχοι είναι πολύ πιο σταθεροί στην απόσταση του τουρνουά και θεωρούνται ξεκάθαρο φαβορί αυτής της συνάντησης. Συμφωνώ απόλυτα με αυτές τις προβλέψεις και αναμένω από την Πόντε Πρέτα σε κρίση το μέγιστο ισοπαλία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της Γουαρανί με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *