The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουέστ Χαμ εναντίον Σαουθάμπτον: προγνωστικά για στοίχημα

Арсенал-ВестХэм-15.12

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 26 Δεκεμβρίου 2021, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολυμπιακό Στάδιο Λονδίνου

Οι διοργανωτές της Η Πρέμιερ Λιγκ αρνήθηκαν να κάνουν διάλειμμα λόγω του κορωνοϊού, κάποιες συναντήσεις αναβάλλονται, αλλά σε γενικές γραμμές το πρωτάθλημα συνεχίζεται. Προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Γουέστ Χαμ – Σαουθάμπτον.

Τα «σφυριά» έχουν ήδη πέσει έξω από το τοπ-4

Η Γουέστ Χαμ ξεκίνησε πολύ καλά τη φετινή σεζόν, δίνοντας μάλιστα ελπίδες για το Champions League. Αν και πολλοί κατάλαβαν ότι ήταν δύσκολο για τα «σφυριά» να ανταγωνιστούν τους ισχυρότερους συλλόγους της Πρέμιερ Λιγκ. Τώρα οι Λονδρέζοι έχουν αναμενόμενη πτώση, με μόλις μία νίκη σε έξι αγώνες πρωταθλήματος. Η ομάδα αποκλείστηκε από το Λιγκ Καπ αυτή την εβδομάδα, χάνοντας 1-2 από την Τότεναμ. Στην Πρέμιερ Λιγκ τα «σφυριά» είναι στη πέμπτη θέση, αν και μπορεί να πέσουν ακόμα, καθώς οι διώκτες είχαν λιγότερες συναντήσεις. Τέσσερις παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη μάχη.

Ήρθε η ώρα για τους «άγιους» να ξεκινήσουνε να κερδίζουν

Η Σαουθάμπτον είναι μόλις 15η στο πρωτάθλημα, έχοντας προβάδισμα 6 πόντων έναντι της ζώνης του υποβιβασμού, οι αριθμοί δεν είναι απόλυτα ακριβείς, καθώς ορισμένοι διώκτες δεν έχουν παίξει όλα τα ματς. Οι «άγιοι» δεν χαροποιούν τους φιλάθλους τους εδώ και πολύ καιρό, η ομάδα δεν μπορεί να κερδίσει έξι σερί συναντήσεις. Στον τελευταίο γύρο η ομάδα σημείωσε επιτυχημένη εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας 2:2. Οι τραυματισμοί θα εμποδίσουν τρεις παίκτες να παίξουν. Η Σαουθάμπτον είναι μια ισχυρή ομάδα μεσαίου επιπέδου και θα πρέπει να διατηρήσει τη θέση της στην ελίτ χωρίς κανένα πρόβλημα.

Προσωπικές συναντήσεις

Όπως δείχνουν τα στατιστικά, το πλεονέκτημα στις πρόσφατες συναντήσεις είναι στην πλευρά των «σφυριών», που έχουν να χάσουν σε οκτώ σερί ματς από αντίπαλο. Την περασμένη σεζόν η Γουέστ Χαμ κέρδισε 3-0 εντός και 0-0 εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες δεν παίζουν δυνατό στο τρέχοντα τμήμα της σεζόν και πρέπει να κερδίσουν, θα αναγκαστούν να πάρουν ρίσκα, αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι είναι μικρά φαβορί, κάτι που είναι λογικό, δεδομένων των στατιστικών των αναμετρήσεων και της θέσης τους στο βαθμολογικό πίνακα. Θεωρούμε ότι το στοίχημα στο over 2,5 ταιριάζει ωραία εδώ (απόδοση 1,8).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *