The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουέστ Χαμ εναντίον Άστον Βίλα: πρόβλεψη για τον αγώνα

ВестХэм-АстонВилла-30.11b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Λονδίνο. Ολυμπιακό Στάδιο

Ο επόμενος αγώνας του δέκατου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ έχει προγραμματιστεί για την επόμενη Δευτέρα, όπου θα παίξουν Γουέστ Χαμ εναντίον Άστον Βίλα.

Γουέστ Χαμ

Δύο συνεχόμενες ελάχιστες νίκες έναντι των αουτσάιντερ Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (1:0) και Φούλαμ (1:0) επέτρεψαν στη Γουέστ Χαμ να ανέβει στην όγδοη θέση με 14 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 15:10. Και πριν από αυτό τα «σφυριά» κατάφεραν να μην χάσουν από την Μάντσεστερ Σίτι (1:1) και την Τότεναμ (3:3), αλλά δεν κατάφεραν να αντέξουν έναντι στη Λίβερπουλ (1:2).

Άστον Βίλα

Η Άστον Βίλα συνεχίζει να μη σημειώνει ισοπαλίες – στις τελευταίες πέντε συναντήσεις νίκησε τη Λέστερ (1:0) και την Άρσεναλ (3:0), χάνοντας 0:3 από τη Λιντς, 3:4 τη Σαουθάμπτον και 1:2 την Μπράιτον. Έβδομη θέση, 15 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 19:11 –  η τρέχουσα απόδοση των παικτών από το  Μπέρμιγχαμ.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες είναι ικανές τόσο για έκπληξη όσο και για απόλυτη απογοήτευση, οπότε δεν υπάρχει προφανής υποψήφιος για επιτυχία εδώ. Στην τρέχουσα εκστρατεία η Άστον Βίλα αισθάνεται άνετα εκτός έδρας, δεν θα εκπλαγώ αν αυτή τη φορά επιβεβαιώσει αυτήν την τάση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: η Άστον Βίλα δε θα χάσει με απόδοση 1,67.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *