The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γλαντμπάχ εναντίον ΡΜ Λειψίας: εναντίον Τσέλσι: προγνωστικά για στοίχημα

РБЛейпциг-Рейнджерс-28.04_cr

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Δευτέρα, 2 Μαΐου 2022, 9:30 μ.μ.

Μπορούσια Παρκ

Ο 32ος γύρος στη γερμανική Bundesliga 1 αποδεικνύεται πολύ τεντωμένος χρονικά. Ξεκίνησε την Παρασκευή και οι τελευταίοι αγώνες θα γίνουν μόνο τη Δευτέρα, κάτι που δεν αρέσει στους Γερμανούς. Τελευταίες θα παίξουν η Γλαντμπάχ και η ΡΜ Λειψίας. Θα καταφέρουν οι παίκτες του Ντομένικο Τεντέσκο να δαμάσουν τα «παιδιά» στην έδρα τους; Οι ειδικοί του ιστότοπου δημοσίευσαν μια λεπτομερή πρόβλεψη για αυτόν τον περίεργο αγώνα στις 2 Μαΐου 2022.

Η Γλαντμπάχ αυτή τη σεζόν, αν δεν απέτυχε, αποδείχθηκε αδύναμη

Τα «παιδιά» είχαν ξεκάθαρα σοβαρά σχέδια για τη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά. Εδώ θυμούνται ότι την περασμένη σεζόν υπήρχε συμμετοχή στα πλέι οφ του Champions League. Και, δελεάζοντας τον Adi Hütter, που αποδείχτηκε καλός, αν και αντιφατικός, στην Άιντραχτ, ήταν σαν να στόχευαν να επιστρέψουν στην τετράδα των καλύτερων… Και στο τέλος κινδύνευσαν να πέσουν στο ζώνη υποβιβασμού. Η φιλόδοξη ομάδα δεν βυθίστηκε στην ντροπή τουλάχιστον, βοήθησε μια καλή επέκταση στα τέλη Μαρτίου – αρχές Απριλίου, όταν σημειώθηκαν 10 βαθμοί σε 4 αγώνες. Και μετά είτε χαλάρωσαν ξανά, είτε οι αντίπαλοι ήταν απλώς πολύ δυνατοί – σε κάθε περίπτωση, η ομάδα σημείωσε 1-3 με την Κολωνία, 3-3 με τη Φράιμπουργκ.

Η ΡΜ Λειψίας πρέπει να βρει τη δύναμη να συνεχίσει να παλεύει για τα μέγιστα αποτελέσματα

Οι «ταύροι» αντικειμενικά θα μπορούσαν να κουραστούν. Συνεχίζουν να αγωνίζονται σε 3 κατευθύνσεις ταυτόχρονα, αλλά πρέπει να παίζουν συνεχώς δύο φορές την εβδομάδα. Πρόσφατα υπήρξε ένας δύσκολος ημιτελικός στο Κύπελλο Γερμανίας, με μια νίκη με δυναμική θέληση λόγω γκολ στο 92ο λεπτό. Μετά από αυτό, έπρεπε και πάλι να παίξουν αμέσως με την Ουνιόν, ήδη στην Μπουντεσλίγκα και εκεί πήραν αμέσως εκδίκηση. Δεν άξιζε τη θέση στο top-4 του πρωταθλήματος, αλλά η επόμενη αστοχία μπορεί να αποβεί μοιραία. Και τώρα οι παίκτες του Ντομένικο Τεντέσκο έρχονται για επίσκεψη αφού την περασμένη Πέμπτη, σε έναν ακόμη ημιτελικό, το Γιουρόπα Λιγκ, φιλοξένησαν τους Ρέιντζερς. Κέρδισαν νίκη, αλλά ελάχιστα, 1-0. Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο ταξίδι στη Γλασκώβη, αλλά αυτό δεν θα εξοικονομήσει χρόνο και προσπάθεια – στην Bundesliga οι στόχοι δεν είναι λιγότεροι.

Προηγούμενοι αγώνες

Το περασμένο ημερολογιακό έτος, η ΡΜ Λειψίας κατάφερε να κερδίσει και τις δύο συναντήσεις εναντίον της Γλαντμπάχ 3:2 τον Φεβρουάριο και 4:1 τον Δεκέμβριο. Αλλά και τις δύο φορές τότε οι «ταύροι» έπαιξαν στην έδρα τους και τώρα πρέπει να ταξιδέψουν στο Μενχενγκλάντμπαχ.

Πρόβλεψη

Η Γλαντμπάχ είναι απλά αδύναμη και ακόμη και ο παράγοντας της έδρας δεν θα τη βοηθήσει τη Δευτέρα. Ποντάρουμε στη νίκη των «ταύρων» με απόδοση 1,78.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *