The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γλάντμπαχ εναντίον Μπάγερν Μονάχου: πρόβλεψη για τον αγώνα

БоруссияМ-Бавария-08.01b

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2020, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γερμανία. Mönchengladbach. Στάδιο Borussia-Park

Ο δέκατος πέμπτος γύρος της Μπουντεσλίγκα ξεκινά με σοβαρή μάχη μεταξύ της Γλάντμπαχ και της Μπάγερν Μονάχου.

Γλάντμπαχ

Ο συμμετέχων στο πλέι-οφ του Champions League Γλάντμπαχ είναι μόνο έβδομη στην εθνική αρένα με 21 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 25:22. Στον πρώτο αγώνα της νέας χρονιάς τα «πουλάρια» νίκησαν 1:0 την Αρμίνια. Αλλά το Δεκέμβριο σκόνταψαν σε μονομαχίες με τους Φράιμπουργκ (2:2), Γέρτα Βερολίνου (1:1), Άιντραχτ Φραγκφούρτης (3:3) και Χόφενχαϊμ (1:2).

Μπάγερν Μονάχου

Στις προηγούμενες πέντε συναντήσεις η Μπάγερν Μονάχου πρώτα σημείωσε ισοπαλίες 3:3 με την ΡΜ Λειψίας και 1:1 με την Ούνιον Βερολίνου, στη συνέχεια νίκησε τους Βόλφσμπουργκ 2:1, Λεβερκούζεν 2:1 και Μάιντς 5:2. Έτσι, η ισχυρότερη ομάδα της χώρας επιβεβαιώνει πλήρως την κατάστασή της, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση με 33 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 44:21.

Πρόβλεψη

Η επίθεση της Μπάγερν Μονάχου είναι η καλύτερη στο πρωτάθλημα με τεράστιο περιθώριο, αλλά η άμυνα της δεν είναι τόσο ομαλή. Πιστεύω ότι η ομάδα του Μονάχου τουλάχιστον δεν θα χάσει εδώ, αλλά δεν θα είναι σε θέση να διατηρήσει ανέπαφο το δικό της τέρμα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: η Μπάγερν Μονάχου δε θα χάσει και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,7.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *