The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Φιορεντίνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ювентус-Фиорентина-20.04_cr

Κύπελλο Ιταλίας – Ημιτελικός – Φάση 2 από 2

Τετάρτη, 20 Απριλίου 2022, 10:00 μ.μ.

Στάδιο Γιουβέντους

Στα μέσα της εβδομάδας, Γιουβέντους και Φιορεντίνα θα καθορίσουν τον δεύτερο φιναλίστ του Coppa Italia.

Γιουβέντους

Στην εγχώρια αρένα η Γιουβέντους δείχνει καλά αποτελέσματα, χάρη στα οποία διατηρεί τη θέση της στη ζώνη του Champions League. Και μάλιστα μετά από ένα απρόσμενο λάθος σε μονομαχία με την Μπολόνια (1:1). Στο Κύπελλο η «Γηραιά Κυρία» νίκησε δύο αντιπάλους – τη Σαμπντόρια (4:1) και τη Σασουόλο (2:1).

Φιορεντίνα

Ενώ η μεσαία ομάδα της προηγούμενης εκστρατείας Φιορεντίνα ξεκίνησε ακόμη νωρίτερα. Παρόλα αυτά, οι «βιολέτες» νίκησαν στους αγώνες με την Cosenza (4:0), Benevento (2:1), Νάπολι (5:2) και Αταλάντα (3:2). Οι παίκτες του Italiano είναι επίσης επιτυχημένοι στη Serie A, όπου αυτή τη στιγμή είναι έβδομοι με καλές πιθανότητες να τερματίσουν στη ζώνη του Europa League.

Πρόβλεψη

Στην πρώτη αναμέτρηση αυτών των ομάδων, η Γιουβέντους κέρδισε με 1-0, άρα θα έχει ξεκάθαρο στρατηγικό πλεονέκτημα. Αλλά η Φιορεντίνα δεν πρόκειται να τα παρατήσει χωρίς μάχη, νομίζω ότι θα σημειωθούν γκολ και από τις δύο πλευρές. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,94.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *