The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Νάπολι: προγνωστικά για στοίχημα

Ювентус-Наполи-06.01

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2022, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Γιουβέντους

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου σίγουρα έχουν επιθυμήσει τους αγώνες της Serie A, στις 6 Ιανουαρίου θα έχει κάτι να δουν. Ένας από τους κεντρικούς αγώνες θα πραγματοποιηθεί μεταξύ Γιουβέντους και Νάπολι. Πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα ετοίμασαν οι ειδικοί του πόρου μας.

Οι Τορίνιοι έχουν μια δύσκολη σεζόν

Η Γιούβε έχει ήδη περάσει πολλά αυτή τη σεζόν, αυτό αφορά τόσο το καταστροφικό ξεκίνημα όσο και ένα ακόμη σκάνδαλο. Ο σύλλογος εξακολουθεί να απειλείται με υποβιβασμό στη Serie B, λόγω οικονομικής απάτης, αλλά ελάχιστα πιστεύεται αυτό, πιθανότατα όλα θα τελειώσουν με την καταβολή προστίμου. Η τεταμένη κατάσταση πίεσε τους παίκτες και έτσι η Τορίνο έχανε περιττούς βαθμούς. Στο τέλος του πρώτου γύρου η Γιουβέντους διόρθωσε ελαφρώς την κατάσταση στο βαθμολογικό πίνακα, κερδίζοντας 13 βαθμούς σε πέντε αγώνες, γεγονός που επέτρεψε την ομάδα να ανέβει στην πέμπτη θέση, η διαφορά από την πρώτη τετράδα αποτελεί 4 βαθμούς. Οι Τορίνιοι έχουν και απώλειες προσωπικού, τουλάχιστον τέσσερις παίκτες δεν θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο, ανάμεσά τους οι Κιέζα και Κιελίνι, ο Μπονούτσι παραμένει υπό αμφισβήτηση.

Οι Ναπολιτάνοι δεν ονειρεύονται πλέον τον τίτλο

Το ξεκίνημα της σεζόν για τους Ναπολιτάνους ήταν τόσο δυνατό που ακόμη και οι φορείς στοιχημάτων πίστεψαν ότι ο σύλλογος θα μπορούσε να κερδίσει το Scudetto, οι αποδόσεις για την τελική τους επιτυχία έπεσαν σοβαρά. Οι παίκτες του Λουτσιάνο Σπαλέτι δεν μπόρεσαν να αντέξουν στην κορυφή ακόμη και μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου. Η Νάπολι είναι μόλις τρίτη στη Serie A, 7 βαθμούς πίσω από την κορυφαία Ίντερ. Πριν από τις χειμερινές διακοπές, ο σύλλογος είχε μια καταστροφική περίοδο, τρεις ήττες σε τέσσερις συναντήσεις. Οι Ναπολιτάνοι έχασαν εντυπωσιακά τον τελευταίο τους αγώνα εντός έδρας από την ταπεινή Λα Σπέτσια με σκορ 0:1. Για διάφορους λόγους έξι παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη μάχη, κυρίως οι Κουλιμπαλί και Λοζάνο.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι μάχες αυτών των συλλόγων ήταν πάντα σοβαρές και τεταμένες, στον πρώτο γύρο η Νάπολι μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο εντός έδρας με σκορ 2:1.

Πρόβλεψη

Μικρό φαβορί της ερχόμενης μάχης θεωρείται η Γιουβέντους, ενώ μειώνεται η απόδοση για τη Τορίνο. Είναι δύσκολο να μιλήσουμε για τη φόρμα των ομάδων μετά τις γιορτές, ωστόσο, πριν το διάλλειμα, οι Τορίνιοι δεν έδειχναν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους. Περιμένουμε επίμονο αγώνα από τους συλλόγους και προσφέρουμε να στοιχηματίσετε στην ανταλλαγή των γκολ που θα σημειωθούν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,9.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *