The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γαλλία εναντίον Φινλανδία: προγνωστικά για στοίχημα

Франция-Финляндия-07.09

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022– Φάση ομίλων – Όμιλος Δ – 6 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Παρκ Ολιμπίκ Λιονέ

Οι προκριματικοί αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 συνεχίζουν να χαροποιούν τους λάτρεις του ποδοσφαίρου, με πολλά παιχνίδια να έχουν προγραμματιστεί επίσης για τις 7 Σεπτεμβρίου. Προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Γαλλία – Φινλανδία. Όλα είναι τόσο προφανή εδώ;

Οι Γάλλοι δεν είναι τόσο επικίνδυνοι

Οι άντρες του Ντιντιέ Ντεσάμ προηγούνται στον όμιλό τους μετά από πέντε παιχνίδια με 9 βαθμούς. Αν και δεν είναι όλα τόσο απλά, οι Γάλλοι κέρδισαν μόνο δύο νίκες και ισοφάρισαν τρεις φορές. Στον τελευταίο γύρο, οι κυρίαρχοι παγκόσμιοι πρωταθλητές δεν μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν την Ουκρανία σε ένα πάρτι – 1:1 και ο πρώτος αγώνας αυτών των ομάδων στη Γαλλία τελείωσε με αυτό το σκορ. Δεν θα βοηθήσει τον Mbappe στην επικείμενη μάχη λόγω ζημιάς. Το γαλλικό παιχνίδι είναι ανησυχητικό, οι Γάλλοι δεν κερδίζουν πέντε παιχνίδια στη σειρά.

Οι Φινλανδοί έχουν μεγάλες πιθανότητες να βγουν εκτός ομίλου

Μετά από ένα συγκλονιστικό χτύπημα στο Euro 2020, οι Φινλανδοί έγιναν το «σκοτεινό άλογο» του ομίλου τους. Τώρα η ομάδα έχει 5 βαθμούς σε τρία παιχνίδια και κατατάσσεται δεύτερη στον όμιλο, μπροστά από την Ουκρανία σε επιπλέον δείκτες και έχοντας δύο παιχνίδια σε απόθεμα, αλλά οι Ουκρανοί έχουν ήδη παίξει τους αγώνες τους εναντίον των Γάλλων. Στο τελευταίο παιχνίδι, οι Φινλανδοί κέρδισαν τη σημαντικότερη νίκη εντός έδρας επί του Καζακστάν με σκορ 1:0. Ο αγώνας για τη δεύτερη θέση θα είναι πολύ ενδιαφέρων.

Προσωπικές συναντήσεις

Η ιστορία των προσωπικών αναμετρήσεων έχει έξι αγώνες, όλοι τους παίχτηκαν στα προκριματικά για τα παγκόσμια πρωταθλήματα, οι Γάλλοι πάντα κέρδιζαν. Υπήρξε επίσης ένας ακόμη φιλικός αγώνας το 2020, όταν οι Φινλανδοί κέρδισαν εντυπωσιακά με σκορ 2-0 εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Όσον αφορά τις ενδεκάδες, οι Γάλλοι θα πρέπει να κερδίσουν χωρίς κανένα πρόβλημα, αλλά αν μιλήσουμε για το παιχνίδι, μπορεί να υπάρχουν προβλήματα εδώ. Οι Φινλανδοί δεν φοβούνται κανέναν και ξέρουν πώς να παίζουν με το νούμερο δύο. Κανείς δεν υπόσχεται στους γηπεδούχους μια εύκολη βόλτα, αλλά το στάτους των παγκόσμιων πρωταθλητών τους υποχρεώνει να αποτυγχάνουν νίκες. Ποντάρουμε στην επιτυχία της εθνικής Γαλλίας με χάντικαπ -1,5 γκολ και απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *