The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βόλφσμπουργκ εναντίον Χόφενχαϊμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Wolfsburg-1899Hoffenheim-23.09b

Μπουντεσλίγκα

Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αρένα Φολκσβάγκεν

Στο κεντρικό αγώνα του πέμπτου γύρου της Γερμανικής Μπουντεσλίγκα η Βόλφσμπουργκ θα συναντηθεί με την Χόφενχαϊμ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 23 Σεπτεμβρίου 2019 στις 9:30 μμ. στην Αρένα Φολκσβάγκεν.

Βόλφσμπουργκ

Η Βόλφσμπουργκ στη νέα σεζόν φαίνεται πολύ σίγουρη, αποτέλεσμα των επιδόσεων την περασμένη σεζόν, όταν η ομάδα πήρε το δικαίωμα να παίξει στο Γιουρόπα Λιγκ. Οι «λύκοι» στο νέο πρωτάθλημα δεν έχασαν ακόμα ούτε έναν από τους τέσσερις αγώνες, έχοντας παίξει ισοπαλία με την Πάντερμπορν (1:1) και την Φορτούνα από το Ντίσελντορφ (1:1), καθώς νίκησαν την Κολωνία (2:1) και την Χέρτα Βερολίνου (0:3). Μέχρι στιγμής δεν υπήρξαν νίκες πάνω από επιφανείς αντιπάλους, αλλά το παιχνίδι της ομάδας φαίνεται εντυπωσιακό.

Χόφενχαϊμ

Η Χόφενχαϊμ έχασε τον προπονητή Γιούλιαν Νάγκελσμαν το καλοκαίρι, οπότε η ομάδα χρειάζεται πολύ καιρό για να συνηθίσει τον καινούργιο τεχνικό, αλλά και να καλοστήσει το ρόστερ, το οποίο τον τελευταίο καιρό ανανεώθηκε αισθητά. Λόγω αυτών των αντικειμενικών λόγων η ομάδα ταλαντώνεται στο κάτω μέρος του βαθμολογικού πίνακα μετά τους πρώτους τέσσερις γύρους. Η Χόφενχαϊμ έχασε στην αρχή της σεζόν από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (1:0) και τη Φράιμπουργκ (0:3), έπαιξε λευκή ισοπαλία με την Μπάγερν Μονάχου (0:0) και νίκησε μόνο τη Βέρντερ Βρεμένης (3:2).

Πρόβλεψη

Η Βόλφσμπουργκ δεν θεωρείται τυχαία το φαβορί του επερχόμενου αγώνα για τους bookmakers. Οι «λύκοι» παίζουν αρκετά καλά στη νέα σεζόν και ορθώς κατέχουν την πέμπτη θέση μετά από τέσσερις γύρους, έχοντας τον ίδιο αριθμό βαθμών με την Μπάγερν Μονάχου. Την ίδια στιγμή η Βόλφσμπουργκ έχασε το λιγότερο απ όλους στο πρωτάθλημα μαζί με την Φράιμπουργκ και τη ΡΜ Λειψίαε, έτσι μπορείτε να περιμένετε λίγα γκολ στο σκληρό ερχόμενο αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3,5.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *