The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βόλφσμπουργκ εναντίον ΡΜ Λειψίας: πρόβλεψη για τον αγώνα

Wolfsburg-RBLeipzig-12.12

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αρένα Φολκσβάγκεν

Την ερχόμενη Τρίτη η Βόλφσμπουργκ στην έδρα της θα φιλοξενήσει τη ΡΜ Λειψίας στο πλαίσιο του 16ου γύρου της Μπουντεσλίγκα. Οι «λύκοι» σε αυτό το ζευγάρι είναι σαφές αουτσάιντερ, αν και πρέπει να σημειωθεί ότι οι μελλοντικοί γηπεδούχοι έχουν συνέλθει σημαντικά μετά από την αποτυχία που τους συνέβη κατά την έναρξη της σεζόν. Με τη σειρά της η ΡΜ Λειψίας δεν είναι όπως ήταν την περασμένη σεζόν, οι «ταύροι» έχουν μελετηθεί επαρκώς από τους αντιπάλους, καθώς το παιχνίδι σε δύο μέτωπα δυσκολεύει τους φιλοξενούμενους.

Προοδευτική κίνηση

Μετά από 15 γύρους η Βόλφσμπουργκ έχει 18 βαθμούς στην κατοχή της, οι οποίοι επιτρέπουν στους “λύκους” να βρίσκονται στην 11η θέση στην κατάταξη. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η Χέρτα, αν νικήσει την Άουγκσμπουργκ την επόμενη Κυριακή, θα καταφέρει να προσπεράσει τους “λύκους” στην κατάταξη. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της Μπουντεσλίγκα η ομάδα του Schmidt έχει χάσει μόνο μια φορά: στις 25 Νοεμβρίου από την Άουγκσμπουργκ εκτός έδρας 1:2, καθώς και εμφανίζονται νίκες επί της Γκλάντμπαχ και Φράιμπουργκ, ισοπαλία με τη Χέρτα και Αμβούργο.

Προβλήματα

Η ΡΜ Λειψίας το Δεκέμβριο βρέθηκε σε μια σειρά αποτυχιών, και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας απλά δεν έχει αρκετό χρόνο για να επαναφέρει την ενδεκάδα σε καλή κατάσταση, επειδή οι «ταύροι» παίζουν από δύο παιχνίδια την εβδομάδα και δεν έχουν καθόλου χρόνο για να ξεκουραστούν. Σε τρεις τελευταίες συναντήσεις η ΡΜ Λειψίας δεν κέρδισε ποτέ, σημειώνοντας ισοπαλία με τη Μάιντς, ήττα από την Μπεσίκτα και τον Χόφενχαϊμ.

Πρόβλεψη

Η Βόλφσμπουργκ το χειμώνα του 2017 φαίνεται καλή, οι “λύκοι” σπάνια χάνουν, έχουν υψηλό ηθικό. Ενώ για τη ΡΜ Λειψίας δεν μπορεί να ειπωθεί το ίδιο, υπάρχει αίσθηση ότι οι “ταύροι” έχουν ελαφρώς “χορτάσει” με το ποδόσφαιρο. Σε αυτό το ζευγάρι φαίνεται καλό το στοίχημα στους μελλοντικούς γηπεδούχους, που έχουν καλές πιθανότητες να μην χάσουν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Βόλφσμπουργκ δε θα χάσει με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *