The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βραζιλία εναντίον Περού: πρόβλεψη για τον αγώνα

Бразилия2

Κόπα Αμέρικα – Ημιτελικός

Τρίτη, 6 Ιουλίου 2021, 2:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Βραζιλία. Ρίο Ντε Τζανέιρο. Στάδιο “Olimpico Nilton Santos”

Το βράδυ της 6ης Ιουλίου θα μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε το πρώτο ημιτελικό του Κόπα Αμέρικα, Βραζιλία – Περού. Θα είναι τόσο εύκολο για τους Βραζιλιάνους να νικήσουν;

Από τη Βραζιλία περιμένουν πάντα νίκες

Το σπιτικό Κόπα Αμέρικα για τους Βραζιλιάνους έχει πάει καλά μέχρι στιγμής, η ομάδα κέρδισε εύκολα στον όμιλό της, συλλέγοντας 10 βαθμούς σε τέσσερις συναντήσεις. Μόνο με το Εκουαδόρ σημειώθηκε ισοπαλία στον τελευταίο γύρο, όταν η πρώτη γραμμή ήταν ήδη εγγυημένη. Σοβαρά προβλήματα ήταν στους προημιτελικούς εναντίον της εθνικής ομάδας της Χιλής, ο Lucas Paketa που βγήκε για αλλαγή έφερε τους Βραζιλιάνους μπροστά στο 46ο λεπτό, και μετά από δύο λεπτά ο Γκαμπριέλ Χεσόυς αποβλήθηκε. Έπρεπε να παίξουν ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο στη μειονότητα, αλλά υπερασπιστήκαν το επιθυμητό αποτέλεσμα 1:0. Για τους οπαδούς μόνο η νίκη στο τουρνουά θα αποτελέσει το αποδεκτό αποτέλεσμα, αν και η ομάδα δεν φαίνεται τέλεια, ακόμη και με πολύ ισχυρή σύνθεση.

Ανυπόστατοι Περουβιανοί

Η εθνική ομάδα του Περού δεν είναι τόσο απλή όσο φαίνεται, δεν υπάρχουν μεγάλα ονόματα εδώ, αλλά το 2019 κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό, όπου έχασαν από τους Βραζιλιάνους στον τελικό 1:3. Συνολικά, οι Ίνκας κατάφεραν να κερδίσουν το Κόπα Αμέρικα δύο φορές. Σε αυτό το τουρνουά, η ομάδα σημείωσε 7 βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια στη φάση των ομίλων, γεγονός που τους επέτρεψε να φτάσουν στα πλέι οφ από τη δεύτερη θέση. Στους προημιτελικούς υπήρξε μια καυτή μάχη εναντίον της Παραγουάης, οι Περουβιανοί είχαν το προβάδισμα, αλλά δεν κράτησαν το πλεονέκτημα, χάνοντας την τελευταία στιγμή 3:3. Η τύχη του εισιτηρίου για τον τελικό καθορίστηκε στο πέναλτι, όπου οι Ίνκας ήταν πιο ακριβείς.

Προσωπικές συναντήσεις

Φυσικά, σε αναμετρήσεις πρόσωπο με πρόσωπο, οι Βραζιλιάνοι έχουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα, δεν χρειάζεται να πάμε μακριά, οι αντίπαλοι έπαιξαν μεταξύ τους στη φάση των ομίλων, η εθνική ομάδα του Περού έχασε τότε συντριπτικά με σκορ 0:4 .

Πρόβλεψη

Από τους Βραζιλιάνους περιμένουν μια άλλη σίγουρη νίκη, αυτό είναι το κύριο πλεονέκτημα του Περού, δεν είναι ντροπή να χάνουν ακόμα και συντριπτικά από τη Βραζιλία, γιατί το παιχνίδι πραγματοποιείται στην έδρα του αντιπάλου. Η εθνική Βραζιλίας μπορεί να καταστραφεί από την αυτοπεποίθησή της, πολλοί παίκτες βλέπουν τον εαυτό τους σε έναν πιθανό τελικό ενάντια στην Αργεντινή, η οποία πρέπει επίσης να περάσει την Κολομβία. Θα τολμούσαμε να υποθέσουμε ότι η εθνική του Περού θα είναι σε θέση να αντισταθεί, στοιχηματίζουμε στην επιτυχία του αουτσάιντερ με χάντικαπ +2 με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *