The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βραζιλία εναντίον Περού: προγνωστικά για στοίχημα

Бразилия-Перу-10.09

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022

Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021, 3:30 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αρένα Περναμπούκο

Τα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Νότια Αμερική δεν είναι τόσο πλούσια όσο στην Ευρώπη, επειδή υπάρχει ένας σταθερός όμιλος με δέκα ομάδες, τέσσερις από τις οποίες θα φτάσουν απευθείας στους τελικούς, ενώ η πέμπτη θα παίξει στα πλέι οφ. Βραζιλία και Περού θα παίξουν στις 10 Σεπτεμβρίου. Θα συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους οι Βραζιλιάνοι;

Οι Βραζιλιάνοι δεν έχουν προβλήματα στα προκριματικά

Η εθνική ομάδα της Βραζιλίας εξακολουθεί να παίζει με σιγουριά στην τρέχουσα πρόκριση για το Παγκόσμιο Κύπελλο, έχοντας κερδίσει και τους επτά αγώνες, γεγονός που τους επιτρέπει να βρίσκονται στην πρώτη θέση του ομίλου. Η ομάδα θα μπορούσε να διακόψει το σερί της στη μάχη με την Αργεντινή, αλλά ο αγώνας της διεκόπη ήδη στο 4ο λεπτό, λόγω των περιορισμών καραντίνας ορισμένων παικτών της αντίπαλης εθνικής ομάδας. Ως αποτέλεσμα, η μονομαχία δεν ολοκληρώθηκε, θεωρείται αναβληθείσα. Και οι οπαδοί περίμεναν εκδίκηση για τον χαμένο τελικό του εντός έδρας Κόπα Αμέρικα.

Το Περού ανακάμπτει σιγά σιγά

Οι Ίνκας απέτυχαν στην αρχή της πρόκρισης, κερδίζοντας μόνο έναν βαθμό στους πρώτους πέντε γύρους, αλλά τώρα η ομάδα έχει συνέρθει, έχει ένα σερί τριών ηττών, έχοντας κερδίσει 7 βαθμούς σε αυτό το διάστημα. Το Περού είναι έβδομο στον όμιλο, δύο βαθμούς πίσω από την Πέμπτη θέση. Η ομάδα έπαιξε καλά στο Κόπα Αμέρικα, όπου έφτασε στον ημιτελικό και έπειτα έχασε τον αγώνα για την τρίτη θέση. Στον τελευταίο τους προκριματικό αγώνα, οι Ίνκας νίκησαν εντός έδρας τη Βενεζουέλα – 1:0.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες έχουν μακρά ιστορία αναμετρήσεων, συναντήθηκαν δύο φορές στο τελευταίο Κόπα Αμέρικα, τότε οι Βραζιλιάνοι κέρδισαν στον όμιλο 4:0 και στον ημιτελικό-1:0. Οι αντίπαλοι κατάφεραν επίσης να παίξουν στην τρέχουσα πρόκριση, σε εκείνο το παιχνίδι η εθνική ομάδα του Περού έχασε επίσης, αυτή τη φορά εντός έδρας – 2:4.

Πρόβλεψη

Ακόμα και ένα άτομο μακριά από το ποδόσφαιρο καταλαβαίνει ότι σε μια τέτοια αναμέτρηση οι Βραζιλιάνοι θα είναι οι φαβορί. Αν κοιτάξουμε τις θέσεις στο τουρνουά, η νίκη είναι σαφώς πιο απαραίτητη για τους φιλοξενούμενους εδώ, αλλά οι Βραζιλιάνοι σίγουρα δεν θα βοηθήσουν τους ανταγωνιστές τους και θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους σε αυτή την πρόκριση. Ποντάρουμε στην επιτυχία των γηπεδούχων με χάντικαπ -1,5 γκολ και απόδοση 2,07.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *