The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βραζιλία εναντίον Παραγουάη: πρόβλεψη για τον αγώνα

Бразилия-Парагвай-02.02

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου  2022

Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2022, 2:30 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μινεϊράο

Το βράδυ της 2ας Φεβρουαρίου στη Νότια Αμερική οι εθνικές ομάδες θα παίξουν τους προκριματικούς αγώνες για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ετοιμάσαμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Βραζιλία – Παραγουάη.

Οι Βραζιλιάνοι επιβράδυναν εσκεμμένα

Εθνική Βραζιλίας προηγείται με σιγουριά στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και έχει ήδη εξασφαλίσει το εισιτήριο για τους τελικούς. Το μόνο κίνητρο τώρα είναι να διατηρήσει το προβάδισμα, η δεύτερη Αργεντινή είναι 4 βαθμούς πίσω. Στον τελευταίο γύρο η ομάδα έπαιξε εκτός έδρας με τον Εκουαδόρ – 1:1. Θα ήταν καλό να ολοκληρώσουν με σιγουριά αυτή την επιλογή, αλλά κανείς δεν χρειάζεται νίκη με οποιοδήποτε κόστος, το κυριότερο είναι να αποφύγουν τραυματισμούς και να δείξον ποιοτικό ποδόσφαιρο.

Ο Γκουαρανί είχαν έναν καταστροφικό δεύτερο γύρο

Η Παραγουάη μετά τον πρώτο γύρο ήταν διεκδικητής της πρόκρισης από τον όμιλο, και μετά ήρθε μια σειρά αποτυχιών, που συνεχίζεται μέχρι σήμερα, έξι ματς χωρίς νίκη. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η ομάδα δεν κατάφερε ποτέ να σκοράρει, και σημείωσε μόνο δύο βαθμούς. Στον τελευταίο γύρο οι Γκουαρανί έχασαν εντός έδρας από την Ουρουγουάη – 0:1, θάβοντας τελικά τα όνειρά τους για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Πλέον η Παραγουάη είναι ένατη στον όμιλο, πίσω από την επιθυμητή πεντάδα έως και 6 βαθμούς, κάτι που είναι σχεδόν αδύνατο να καλυφτεί σε τρεις αγώνες.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον αγώνα του πρώτου γύρου, οι Βραζιλιάνοι κατάφεραν να κερδίσουν μια σημαντική εκτός έδρας νίκη με σκορ 2:0, ο Νεϊμάρ έγινε ο ήρωας της μάχης, σημειώνοντας ένα γκολ και μια ασίστ.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες δεν έχουν μεγάλο κίνητρο για τουρνουά, οι Βραζιλιάνοι είναι ήδη στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ η Παραγουάη έχει σχεδόν χάσει την ευκαιρία να φτάσει εκεί. Η απόδοση για τη νίκη των γηπεδούχων έχει ειλικρινά καταρρεύσει, αν και αυτό σχετίζεται περισσότερο με την κρίση των Γκουαρανί. Οι Βραζιλιάνοι δεν δείχνουν θεαματικό ποδόσφαιρο σε αυτά τα προκριματικά, αλλά θα ρισκάρουμε να ποντάρουμε στην επιτυχία των γηπεδούχων με χάντικαπ -1,5 γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Βραζιλίας με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,85.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *