The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βραζιλία εναντίον Κολομβία: προγνωστικά για στοίχημα

Бразилия-Колумбия-25.06

Κόπα Αμέρικα

Φάση ομίλων – Όμιλος Β – 4 ημέρα αγωνιστικής από τις 5

Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021, 3:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολυμπιακό Στάδιο Ζοάο Χαβελάνζε

Στο Νέο Κόσμο συνεχίζεται το δικό του τουρνουά για τις εθνικές ομάδες. Έφτασε ήδη στον 4ο γύρο και στο πλαίσιο του, μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, θα παίξουν οι εθνικές ομάδες της Βραζιλίας και της Κολομβίας. Θα καταφέρουν οι «καφετζήδες» να σταματήσουν το φαβορί ολόκληρης της κλήρωσης;

Η Βραζιλία δεν έχει συναντήσει για πολύ καιρό ανταγωνισμό

Εθνική Βραζιλίας στον τρέχοντα κύκλο είναι απίστευτα καλή. Μπορούμε επίσης να μιλήσουμε για τη νίκη στο τελευταίο Κόπα Αμέρικα. Μετά από αυτό ο Νεϊμάρ και η παρέα του κατάφεραν να δείξουν εκατό τοις εκατό αποτέλεσμα στη νέα πρόκριση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Τον Ιούνιο σημείωσαν ένα άνετο 2-0 με το Εκουαδόρ και την Παραγουάη στους προκριματικούς αγώνες. Ακόμα πιο ήρεμα καταφέρνουν να περάσουν το Κόπα, το οποίο τελικά μεταφέρθηκε σε πόλεις της Βραζιλίας. Εδώ τα παλικάρια του Τιτέ όχι μόνο συνέχισαν να κερδίζουν, το κάνουν συντριπτικά κιόλας. Στην αρχή το τουρνουά άνοιξε με σκορ 3-0 με τη Βενεζουέλα με ένα γκολ και ένα ασίστ από τον Νεϊμάρ. Και σχεδόν πριν από μια εβδομάδα ο Ρίτσαρλισον έκανε το ίδιο, καταγράφοντας το τελικό 4-0 με το Περού. Ωστόσο, το σούπερ σταρ της ΠΣΖ δεν έφυγε χωρίς γκολ.

Η Κολομβία παραμένει ασταθής στο τουρνουά

Οι «καφετζήδες» μπήκαν στο 2021 με νέο προπονιτή. Ο Reinaldo Rueda αντικατέστησε τον Carlos Queiroz, ο Πορτογάλος δεν συγχωρέθηκε για αποτυχίες το Νοέμβριο, όταν ισχυρή ομάδα έχασε δύο συνεχόμενες φορές και συντριπτικά κιόλας. Ο έμπειρος προπονητής ξεκίνησε καλά: στους προκριματικούς του Ιουνίου υπό την ηγεσία του οι Κολομβιανοί νίκησαν το Περού και σημείωσαν ισοπαλία με την Αργεντινή, αυτό το 2-2, αν και εντός έδρας, έγιναν ευπρόσδεκτα. Στο Κόπα Αμέρικα η Κολομβία ξεκίνησε με νίκη, αν και ελάχιστη, έναντι του Εκουαδόρ. Το γκολ του Cardona, που σκόραρε στο 42ο λεπτό, έμεινε μοναδικό. Μετά από αυτό οι Κολομβιανοί απογοητεύτηκαν ελαφρώς: ικανοποιήθηκαν στον 2ο γύρο της κλήρωσης μόνο με ισοπαλία με τη Βενεζουέλα, έναν παραδοσιακό αουτσάιντερ με προβλήματα προσωπικού λόγω του κοροναϊού. Ωστόσο, η εθνική της Κολομβίας δεν γλίτωσε από την επιδημία, ίσως από εδώ προέρχεται το 0-0. Αλλά μετά σημειώθηκαν 1-2 με το Περού, όταν το αποφασιστικό χτύπημα για τους παίκτες του Rueda ήταν το αυτογκόλ του Jerry Mina.

Προηγούμενοι αγώνες

Συνολικά, η Βραζιλία έχει σίγουρα ένα πλεονέκτημα στην ιστορία των προσωπικών συναντήσεων. Αλλά και οι δύο τελευταίες μάχες, τόσο το 2017 όσο και το 2019, έληξαν σε ισοπαλίες, 1-1 στον προκριματικό αγώνα και 2-2 στο φιλικό.

Πρόβλεψη

Η Βραζιλία είναι, φυσικά, το ξεκάθαρο φαβορί της επερχόμενης συνάντησης. Ίσως θα είναι πιο δύσκολο από ό, τι σε προηγούμενους αγώνες, αλλά θα στοιχηματίσουμε στη νίκη της Βραζιλίας με χάντικαπ -1 (απόδοση 1,97).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *