The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βιγιαρεάλ εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Вильярреал-МанчестерЮнайтед-26.05

Europa League – Τελικός

Τετάρτη, 26 Μαΐου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Energa του Γκντανσκ

Οι φίλαθλοι μπορούν να ξεκουραστούν πριν από την έναρξη του Euro 2021, αν και στις 26 Μαΐου θα πρέπει σίγουρα να παρακολουθήσετε τον τελικό του Europa League. Προσφέρουμε την αποκλειστική πρόβλεψή μας για τον αγώνα Βιγιαρεάλ εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο πρώτος τελικός του «κίτρινου υποβρυχίου»

Η Βιγιαρεάλ είναι γνωστή στην Ισπανία και πέραν αυτής, οπότε μπορεί να είναι νέο για πολλούς ότι η ομάδα δεν έχει κερδίσει ποτέ τρόπαιο. Το καλύτερο αποτέλεσμα στην Πριμέρα Ντιβισιόν ήταν η δεύτερη θέση και στο Ισπανικό Κύπελλο έφτασαν στο μέγιστο τους ημιτελικούς. Αυτός ο τελικός είναι ο πρώτος στην ιστορία του «κίτρινου υποβρυχίου», μπορεί να κερδίσει όχι μόνο το πρώτο τρόπαιο, αλλά και το εισιτήριο για το Champions League. Να θυμίσουμε ότι στην Πριμέρα Ντιβισιόν ο σύλλογος τερμάτισε έβδομος, που έδωσε το δικαίωμα να παίξει μόνο στο Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Στον τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος η Βιγιαρεάλ έχασε από τη Ρεάλ Μαδρίτης 1:2, έχασε και τα δύο γκολ στο τέλος της συνάντησης. Θα μπορέσει ο Unai Emery να κερδίσει άλλο ένα Europa League; Οι τραυματισμοί δεν θα επιτρέψουν στον Chukvueze και τη Voita να παίξουν.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» παίζουν για το τρόπαιο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει κερδίσει τρόπαια αυτή τη σεζόν, αν και έγινε ασημένια πρωταθλήτρια της Αγγλίας, που είναι αρκετά αξιοπρεπές αποτέλεσμα δεδομένου του επιπέδου ανταγωνισμού στην Πρέμιερ Λιγκ. Η ομάδα δεν χρειαζόταν το Europa League, αν και έφτασε στον τελικό χωρίς προβλήματα. Οι «κόκκινοι διάβολοι» χρειάζονται τρόπαιο μόνο για τη συλλογή, επειδή το εισιτήριο για το Champions League είναι ήδη εγγυημένο. Το κύριο πράγμα για την ομάδα είναι να βγει με τη σωστή στάση, γιατί δεν υπάρχει αμφιβολία για την αφοσίωση του αντιπάλου. Ο Solskjaer σίγουρα δεν θα βασιστεί στον Jones, η είσοδος στο γήπεδο των Maguire, Martial και Fred είναι υπό αμφισβήτηση.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έπαιξαν δύο φορές στο Champions League στη φάση των ομίλων το 2005 και το 2008, και οι τέσσερις αγώνες έληξαν με το ίδιο σκορ 0:0.

Πρόβλεψη

Φυσικά, οι φορείς στοιχημάτων δίνουν πλεονέκτημα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από την άποψη της κατάστασης και της σύνθεσης ο αγγλικός σύλλογος είναι καλύτερος. Αλλά αυτός ο τελικός για τη Βιγιαρεάλ είναι πολύ πιο σημαντικός, η επόμενη ευκαιρία μπορεί να αργήσει να έρθει. Περιμένουμε προσεκτικό παιχνίδι από τις ομάδες και στοιχηματίζουμε στο σύνολο είναι κάτω από 2,5 γκολ με απόδοση 1,83.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *