The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βέρντερ Βρέμης εναντίον Χέρτα Βερολίνου: πρόβλεψη για τον αγώνα

Вердер-Герта-28.10

Γιουρόπα Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Ε – Αγωνιστική 5/6

Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2022, 9:30 μ.μ.

Βέζερσταντιον

Η Παρασκευή θεωρείται παραδοσιακά η μέρα που ξεκινά μια νέα περιοδεία στη Γερμανία. Έτσι θα είναι κι αυτή την εβδομάδα. Αυτή τη φορά πρώτες θα παίξουν η Βέρντερ Βρέμης και η Χέρτα Βερολίνου. Ποιος από αυτούς τους συλλόγους θα καταφέρει να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα στη Βρέμη; Το τμήμα εμπειρογνωμόνων του ιστότοπου μας έχει ετοιμάσει πρόβλεψη για αυτόν τον ποδοσφαιρικό αγώνα στις 28 Οκτωβρίου 2022.

Σε παρακμή η Βέρντερ

Οι «μουσικοί» έπαιζαν συχνά στην Bundesliga. Όμως η μακρά, περισσότερες από 4 δεκαετίες, παραμονή στην «ελίτ» τελείωσε το 2021, αν και πριν από αυτό υπήρξαν αρκετές εξαιρετικά δύσκολες σεζόν. Ο Όλε Βέρνερ μπόρεσε, έχοντας έρθει στο προπονητικό πόστο, να πετύχει το πρώτο στόχο, «εν κινήσει» επιστρέφοντας νέους παίκτες στην κορυφή. Επόμενος στόχος ήταν η διατήρηση της θέσης. Η ομάδα ξεκίνησε αξιοπρεπώς στο νέο-παλιό επίπεδο, έχοντας κερδίσει βαθμούς ήδη στον 1ο γύρο και μετά από 5 συλλέγοντας ήδη μερικές ισοπαλίες και νίκες. Ίσως, στα μέσα του φθινοπώρου, η Βέρντερ Βρέμης έχει ήδη χαλαρώσει. Εξ ου και μια σειρά από αποτυχίες του Οκτωβρίου: ήττες στο πρωτάθλημα από τη Μάιντς και τη Φράιμπουργκ (0-2 η καθεμία) και αποκλεισμός απ’ το Κύπελλο στα πέναλτι από τη σεμνή Πάντερμπορν.

Η Χέρτα Βερολίνου προσπαθεί να βελτιωθεί σε σύγκριση με την περσινή σεζόν

Η «Γηραιά Κυρία» είναι ένας αρκετά γνωστός και φιλόδοξος σύλλογος, ο οποίος έχει αποκτήσει πρόσφατα έναν νέο επενδυτή με χρήματα. Αλλά αυτός έχασε τον ενθουσιασμό, καθώς δεν υποστηρίχτηκε από ένα ποιοτικό αποτέλεσμα στο γήπεδο. Τα χρήματα την τελευταία σεζόν ήταν πολύ λιγότερα, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον κίνδυνο υποβιβασμού. Ο Μαγκάτ έσωσε από τον υποβιβασμό μόνο στα πλέι οφ, έχοντας κερδίσει την Αμβούργο. Ωστόσο, ανέθεσαν τη μόνιμη δουλειά όχι στον Φέλιξ, αλλά στον Σάντρο Σβαρτς. Μέτρια μέχρι στιγμής αποτελέσματα έχει ο πρώην τεχνικός της Ντιναμό Μόσχας. Σχεδόν ποτέ δεν κερδίζει στο Βερολίνο, και μάλιστα ξεκίνησε με ήττα στο Κύπελλο στα πέναλτι από την Άιτραχτ (Μπράουνσβαϊγκ). Όμως λόγω της πληθώρας των ισοπαλιών, με κάποιο τρόπο συγκεντρώθηκαν οι βαθμοί. Και η νίκη επί της Σάλκε εντός έδρας (επέτρεψαν στον αντίπαλο να ισοφαρίσει στο 85ο λεπτό, αλλά στη συνέχεια ο Κάνγκα κατάφερε να πετύχει ένα γκολ και μαζί του το 2:1) επέτρεψε στην ομάδα να ανέβει στη 13η θέση.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Χέρτα Βερολίνου μετά το 2013 έχει κερδίσει μόνο 1 αγώνα με τη Βέρντερ, τον Σεπτέμβριο του 2020, με σκορ 4:1. Ωστόσο, η Βέρντερ, που αποκλείστηκε εκείνη τη σεζόν, κατάφερε να πάρει εκδίκηση, κερδίζοντας με παρόμοιο αποτέλεσμα στο Βερολίνο.

Πρόβλεψη

Είναι ξεκάθαρο ότι οι γηπεδούχοι θέλουν να σπάσουν το μαύρο σερί, κατά προτίμηση με νίκη. Αλλά οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν κάπως ρυθμούς. Φαίνεται ωραίο το στοίχημα στο over 2,5 με απόδοση 1,6.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *