The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αταλάντα εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: προγνωστικά για στοίχημα

Аталанта-МанчестерЮнайтед-02.11

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος ΣΤ – 4 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τρίτη, 2 Νοεμβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Atleti Azzurri d’Italia

Στις 2 Νοεμβρίου θα διεξαχθούν πολλά ενδιαφέροντα ματς στο Champions League, μεταξύ των οποίων είναι και αγώνας μεταξύ Αταλάντα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πρόβλεψη για τον αγώνα ετοίμασαν οι ειδικοί μας.

Οι Μπεργκαμάσκι θα προσπαθήσουν να εκδικηθούν

Επιστροφή στις νίκες για την Αταλάντα, η οποία με δύο γκολ του Πάσαλιτς και ένα του Ίλιτσιτς πήραν το ντέρμπι με την Μπρέσια και παραμένουν σε ακτίνα τετράδας.

Οι Μπεργκαμάσκι επιβεβαίωσαν ότι είναι καλύτερη ομάδα και πήραν το τρίποντο που τους φέρνει ισόβαθμους με Κάλιαρι και Ρόμα στην 4η θέση, ενώ οι Μπιανκατζούρι έμειναν στην τελευταία… Λογικό, όπως φάνηκε και κατά τη διάρκεια του 90λεπτου, αφού η Μπρέσια βασικά δεν κατάφερε ποτέ να πείσει, με εξαίρεση το οριζόντιο δοκάρι του Μπαλοτέλι στο 55′. Πολύ λίγο για να νικήσει την Αταλάντα, η οποία μπήκε καλύτερα, έχασε ευκαιρίες από νωρίς, άνοιξε το σκορ στο 26′ με την κεφαλιά του Πάσαλιτς μετά τη σέντρα του Καστάν, είχε δοκάρι στο 40′ με τον Κροάτη, έκανε και το 0-2 στο 61′ από το τακουνάκι του εκπληκτικού Πάσαλιτς (μετά το γύρισμα του Γκόμες), είχε δοκάρι και με τον Μαλινόφσκι στο 68′, έκανε το 0-3 στο 92′ με τον Ιλιτσιτς στην αντεπίθεση και γενικά άξιζε 100% τη νίκη.

Η Αταλάντα έχει χτίσει τη φήμη του επικίνδυνου αντιπάλου σε σύντομο χρονικό διάστημα στην ευρωπαϊκή διοργάνωση. Μετά από τρεις γύρους του γύρου των ομίλων, η ομάδα μοιράζεται τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία με τη Βιγιαρεάλ, ο αγώνας για τα πλέι οφ θα είναι επίμονος. Οι Μπεργκαμάσκι θυμούνται πώς έχασαν τη νίκη στο Old Trafford και θα προσπαθήσουν να πάρουν εκδίκηση από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα στη Serie A δεν είναι ευχαριστημένη από την υψηλή σταθερότητα, όπου καταλαμβάνει μόλις την πέμπτη θέση, πίσω από την τέταρτη Ρόμα σε επιπρόσθετους δείκτες. Τέσσερις παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη μάχη λόγω τραυματισμών.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι απρόβλεπτοι

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάνει τους οπαδούς της να ανησυχήσουν σοβαρά, η ομάδα είναι εντελώς ασταθής και ο προπονητής Σόλσκιερ είναι στα πρόθυρα της απόλυσης. Προς το παρόν οι «κόκκινοι διάβολοι» οδηγούν την τετράδα τους, έχοντας 6 βαθμούς στο ενεργητικό, το προβάδισμα έναντι των δύο διωκτών είναι μόλις δύο βαθμοί. Ο σύλλογος είναι πέμπτος στην Premier League, 3 βαθμούς πίσω από τους τέσσερις πρώτους. Μετά την ταπεινωτική 0:5 ήττα εντός έδρας από τη Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος νίκησε απροσδόκητα συντριπτικά την Τότεναμ εκτός έδρας 3:0. Ο Μαρσιάλ θα χάσει την επερχόμενη συνάντηση, με το πρόσχημα της κακής φόρμας.

Προσωπικές συναντήσεις

Όλοι θυμούνται σίγουρα τη μάχη πριν από δύο εβδομάδες· αυτή ήταν η πρώτη πρόσωπο με πρόσωπο συνάντηση στην ιστορία των συλλόγων. Η Αταλάντα ξεκίνησε πολύ καλά, έχοντας πετύχει δύο γκολ σε μισή ώρα. Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρήκαν τον τρόπο να απαντήσουν, κάνοντας την επιστροφή στο δεύτερο ημίχρονο, άρπαξαν τη νίκη με 3:2.

Πρόβλεψη

Όσον αφορά τον αριθμό των άστρων, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει πλεονέκτημα, αλλά αν μιλάμε για αποδόσεις, το φαβορί δεν ξεχωρίζει εδώ. Η Αταλάντα είναι πολύ επικίνδυνος και οργανωμένος αντίπαλος, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να αποτύχει ανά πάσα στιγμή. Περιμένουμε έναν αποτελεσματικό αγώνα και ποντάρουμε στο σύνολο είναι πάνω από 3 με απόδοση 1,84.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *