The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αντβέρπ εναντίον  Τότεναμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Антверпен-Тоттенхэм-29.10b

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ– Όμιλος Ι – 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2020, 7:55 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Bosuilstadion

Το βράδυ της Πέμπτης θα είναι και πάλι έντονο από την άποψη του ποδοσφαίρου – το Europa League εγγυάται πάντα μια πληθώρα συναντήσεων. Θα παίξει ένας μεγιστάνας του ποδοσφαίρου όπως η Τότεναμ, θα πάει ταξίδι στην Αντβέρπ.

Η Αντβέρπ έχει γίνει ένα από τα καλύτερα κλαμπ της χώρας

“The Great Old” βρισκόταν στη Β’ κατηγορία της χώρας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά, επιστρέφοντας τελικά το 2017, δείχνει σημαντική αποτελεσματικότητα αγώνα. Μια άλλη επιβεβαίωση αυτού ήταν η νίκη του φετινού κυπέλλου σε συνδυασμό με την 4η θέση. Ακόμα και τώρα, υπό την ηγεσία του Ivan Leko, έχοντας επιστρέψει στο Jupiler-League και με επικεφαλής τον Diemerci Mbokani (ο πρώην επιθετικός της Ντιναμό Κιέβου σκοράρει και πάλι πάρα πολύ), η Αντβέρπ είναι μεταξύ των ηγετών του βελγικού πρωταθλήματος: 6 νίκες και 20 βαθμούς μετά από 10 αγώνες. Και, το πιο σημαντικό, στο Razgrad, στον 1ο γύρο, “The Great Old” κατάφερε να ξεκινήσει τις εμφανίσεις στο Europa League με νίκη. Οι Βούλγαροι σκόραραν πρώτοι, αλλά οι Βέλγοι, μέσω των προσπαθειών των Gerkens και Rafaelov, κέρδισαν με έντονη βούληση.

Η Τότεναμ παίζει επιτυχώς στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο μέχρι στιγμής

Τα “Σπερς” μπορούν άνετα να πάρουν το δρόμου της προηγούμενης ομάδας του Ζοζέ Μουρίνιο. Ο “Special” κάποτε έφερε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Champions League όχι μέσω της Premier League, αλλά μέσω της νίκης στο Europa League. Επιπλέον, θυμόμαστε ότι η τρέχουσα ομάδα του στο Λονδίνο δεν έχει κερδίσει ούτε ένα τρόπαιο εδώ και πολύ καιρό. Η Τότεναμ έπρεπε να ξεκινήσει με προκριματικά, όπου κέρδισε με συνέπεια τους Λοκομοτίβ (Plodviv), Shkendia και Maccabi (Χάιφα). Ναι, η ομάδα από το Λονδίνο δεν παίζει με την κύρια σύνθεση ακόμη και πριν από μια εβδομάδα, όταν φιλοξένησε τη LASK εντός έδρας. Οι Lloris, Alderweireld, Kane και αρκετοί άλλοι παρέμειναν στον πάγκο, ο Son, Lo Celso, ο Sissoko και, για άλλη μια φορά, ο Alli, βγήκαν για αντικατάσταση. Αλά νίκησαν τους Αυστριακούς, σημειώνοντας 3 αναπάντητα γκολ.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Αντβέρπ το 1993 έφτασε στον τελικό του Cup Winners ‘Cup. Ωστόσο, αυτό το βελγικό κλαμπ δεν συχνάζει σε ευρωπαϊκό διαγωνισμό, αλλά και οι «Σπερς» είχαν διφορετικές περιόδους στην ιστορία τους. Αυτός ο αγώνας θα είναι το ντεμπούτο για αυτό το ζευγάρι.

Πρόβλεψη

Ο Mbokani και η παρέα του βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους αυτήν τη στιγμή, αλλά παρόλα αυτά, δεν μοιάζουν με έναν αντίπαλο αντάξιο στην πειραματική Τότεναμ. Στοιχηματίζουμε στους φιλοξενούμενους με χάντικαπ -1 και απόδοση 2,05.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *