The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ανζέ εναντίον Μονπελιέ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Лилль-Монпелье-16.04

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Σάββατο, 21 Μαΐου 2022, 10:00 μ.μ.

Σταντ Ζαν Μπουέν

Στη Γαλλία βάζουν τελεία για αυτή τη σεζόν. Το Σάββατο βράδυ θα διεξαχθούν όλοι οι αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής της Ligue 1, συμπεριλαμβανομένου του αγώνα μεταξύ Ανζέ και Μονπελιέ. Και οι δύο ομάδες δεν χρειάζονται τίποτα εδώ και πολύ καιρό. Ποιος θα πετύχει στο τέλος ένα καλό αποτέλεσμα; Οι συντάκτες του ιστότοπου έγραψαν την πρόβλεψή τους για αυτόν τον αγώνα στις 21 Μαΐου 2022.

Η Ανζέ γενικώς έδειξε το συνηθισμένο της επίπεδο

Το 2015 η ομάδα προκρίθηκε στη Ligue 1 και κατέλαβε αμέσως την 9η θέση εκεί. Αλλά μετά από αυτό, δεν κατάφεραν ποτέ να τερματίσουν πάνω από την 11η θέση. Κάτι ανάλογο θα είναι και στην απόδοση της ομάδας τώρα. Αλλά, το πιο σημαντικό είναι ότι καταφέρνειν να κρατηθεί σε μια άνετη απόσταση από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ίσως, εξ ου και τα αδύναμα αποτελέσματα από το δεύτερο μισό του Ιανουαρίου. Τον χειμώνα υπήρχε ένα σερί 7 ηττών. Διακόπηκε με νίκη επί της Μπρεστ, αλλά αμέσως μετά ξεκίνησε ένα νέο, όχι το καλύτερο σερί, με 3 βαθμούς σε 6 γύρους. Ακόμη πιο εκπληκτική ήταν η συντριπτική νίκη της 8ης Μαΐου επί της Μπορντό, ωστόσο, πρέπει κανείς να θυμάται και την αδυναμία του αντιπάλου. Ακολούθησε όμως νέα ήττα, στο γήπεδο της Μετς.

Η Μονπελιέ και πάλι δεν έχει τίποτα να καυχηθεί

Οι Paladins γιορτάζουν τη 10η επέτειο από την κορύφωσή τους φέτος με μια εντυπωσιακή νίκη στη Ligue 1. Ποτέ ξανά δεν κατάφεραν να πλησιάσουν στην κορυφή. Αντίθετα, η ομάδα σταδιακά μετατράπηκε σε μία από τις μεσαίες της κατάταξης. Έτσι ήταν στην τελευταία κλήρωση, όταν τερμάτισε στην 8η θέση. Το καλοκαίρι του 2021 από τη Μπρεστ προσκλήθηκε ο νέος τεχνικός, Olivier Dall’Oglio. Αλλά μέχρι στιγμής με αυτόν σημείωνε μόνο μια αξιοσημείωτη πτώση, η Μονπελιέ επέστρεψε στο κάτω μέρος του βαθμολογικού πίνακα. Υπήρχαν καλά αποτελέσματα, το τελευταίο ημερολογιακό έτος έκλεισε με ένα καλό σερί νικών (ωστόσο, υπήρξαν δύο επιτυχημένοι γύροι κυπέλλου, με πολύ μέτριους αντιπάλους). Αλλά μετά από άλλη μια παύση για τους αγώνες των εθνικών, τον Απρίλιο-Μάιο, η Μονπελιέ ουσιαστικά σταμάτησε να παίζει, κερδίζοντας βαθμούς μόνο λόγω ισοπαλιών εντός έδρας με Ρεμς και Μετς. Με την ΠΣΖ όλα τελείωσαν στον τελευταίο γύρο λίγο πολύ αναμενόμενα 4-0.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Μονπελιέ πήρε 4 βαθμούς σε 2 αγώνες του περασμένου εθνικού πρωταθλήματος. Και νίκησε συντριπτικά την Ανζέρ εντός έδρας στον 1ο γύρο αυτού με σκορ 4-1.

Πρόβλεψη

Οι σύλλογοι, σε γενικές γραμμές, θα τελειώσουν τη σεζόν περίπου στις τρέχουσες θέσεις, ανεξάρτητα από το αν νικήσουν ή χάσουν. Επομένως, είναι απίθανο το παιχνίδι να είναι θεαματικό, συνιστούμε να ποντάρετε στο σύνολο είναι κάτω από 3,0 με απόδοση 1,81.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *