The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αναλυτική πρόγνωση για τον αγώνα Ουρουγουάη – Βενεζουέλα στις 07/10/2016, ώρα Ελλάδος 02:00 π.μ.

uruguay-venezuela-07-10

Ήρθε η διακοπή στο ποδόσφαιρο συλλόγων, οπότε ας στρέψουμε την προσοχή μας στο ποδόσφαιρο των εθνικών ομάδων. Πρώτο στοίχημα είναι ο προκριματικός αγώνας μεταξύ των εθνικών Ουρουγουάης και Βενεζουέλας. Καλώ όλους να στοιχηματίσετε στο «και οι δύο θα σκοράρουν» με απόδοση 2,15.

2,15 είναι αδικαιολόγητα υψηλή απόδοση για το γεγονός αυτό. Η λογική των περισσότερων είναι σαφής, η Ουρουγουάη είναι στην πρώτη θέση, η Βενεζουέλα στην τελευταία, η Ουρουγουάη παίζει άψογα εντός έδρας, 4 νίκες και όλες ξηρές, η Βενεζουέλα έχει μόνο 2 βαθμούς μετά από 8 αγώνες, με διαφορά τερμάτων -12. Φαίνεται ότι όλα είναι σαφές, και η Ουρουγουάη θα κερδίσει τους αντιπάλους της, και πιθανότατα ξηρά. Όμως, διαφωνώ.

Ας ξεκινήσουμε με το προφανές. Η δύναμη της Ουρουγουάης είναι αναμφισβήτητη, ιδιαίτερα η επιθετική της δύναμη. Η Ουρουγουάη πραγματικά φαίνεται πολύ ισχυρή εντός έδρας. Σε αυτό το προκριματικό γύρο έχουν ήδη κερδίσει τα τέρατα όπως η Χιλή, Κολομβία, Παραγουάη, με συνολικό σκορ 10-0. Ο Tabares στη διάθεσή του έχει έναν από τους ισχυρότερους συνδέσμους των επιθετικών στον κόσμο, ο Cavani και ο Suarez, οι οποίοι επιπλέον βρίσκονται σε τέλεια φόρμα. Αυτοί οι δύο είναι σε θέση να σκοράρουν σε οποιονδήποτε, πόσο μάλλον σε μια ομάδα που χάνει κατά μέσο όρο 2,6 γκολ ανά παιχνίδι. Έτσι, σχεδόν δεν χωράει αμφιβολία ότι οι γηπεδούχοι θα σκοράρουν, η Ουρουγουάη είναι απλά υποχρεωμένη να σκοράρει.

Ενώ με το γκολ της Βενεζουέλας τα πράγματα είναι πιο ενδιαφέροντα. Όπως προείπα, αυτή η ομάδα απλά αποτυγχάνει στην πρόκριση με σκορ 0-2-6, και με διαφορά τερμάτων 9-21. Αλλά παράλληλα με όλα αυτά η Βενεζουέλα σκόραρε τακτικά. Στη φάση των ομίλων σκόραρε σε 6 από 8 ματς, ακόμη και στους Βραζιλιάνους με την Αργεντινή. Επιπλέον, τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας δεν είναι τόσο απελπιστικά. Στο πρόσφατο Κύπελλο της Αμερικής η ομάδα έχει φτάσει στα προημιτελικά, όπου έχασε από την Αργεντινή. Και σε όλους τους αγώνες του τουρνουά η Βενεζουέλα σκόραρε επίσης, παρότι εκτός από την Αργεντινή στους αντιπάλους υπήρξαν τέτοιες ισχυρές ομάδες όπως Μεξικό και Ουρουγουάη. Με την ευκαιρία, η Ουρουγουάη είχε νικηθεί, κάτι που δεν επέτρεψε τους “μπλε” να προκριθούν από τον όμιλο. Στον τελευταίο αγώνα των προκριματικών, τον Σεπτέμβριο, έχει παιχτεί ισοπαλία με την ίδια την Αργεντινή 2-2. Έτσι η ζωή γίνεται όλο και καλύτερη. Και μιλώντας ειλικρινά, η πιθανότητα να πάει στην Ρωσία σχεδόν δεν υπάρχει, οπότε η πίεση είναι ελάχιστη, άραγε είναι δυνατόν να παίξει από την καρδιά.

Και το πιο σημαντικό είναι τα προβλήματα της Ουρουγουάης στην άμυνα. Πολύ αξιόπιστος σύνδεσμος της Ατλέτικο Μαδρίτης έχει τραυματιστεί. Ούτε ο Godin ούτε ο Jimenez δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα τους, και φυσικά δεν υπάρχει άξιο υποκατάστατό τους. Έτσι, τα προβλήματα στην άμυνα της Ουρουγουάης θα εμφανιστούν σίγουρα, και η Βενεζουέλα μπορεί να επωφεληθεί από αυτό.

Λοιπόν, αυτό είναι όλο. Προϋποθέσεις για το γκολ-γκολ είναι άφθονες, ενώ η πιθανότητα του γεγονότος είναι σαφώς υπερτιμημένη από τις εταιρείες στοιχημάτων.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *