The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αλασκέρτ εναντίον Σέλτικ Γλασκώβης: πρόβλεψη για τον αγώνα

Alashkert(Arm)-Celtic(Sco)-10.07

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Πρώτος προκριματικός γύρος – Φάση 1 από 2

Στάδιο Βαζγκέν Σαρκισιάν, Ερεβάν

Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ η αρμενική ομάδα Αλασκέρτ θα παίξει με την Σέλτικ Γλασκώβης στον πρώτο αγώνα αυτής της αντιπαράθεσης που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη στο Ερεβάν. Σε αυτό το ζευγάρι οι Βρετανοί είναι ξεκάθαρο φαβορί, κάτι που είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί, δεδομένων των δυνατοτήτων των μελλοντικών αντιπάλων και του ανθρώπινου δυναμικού τους. Αξίζει επίσης να δοθεί προσοχή στο γεγονός ότι τα πρωταθλήματα της Αρμενίας και της Σκωτίας δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, αυτό μπορεί να επηρεάσει το αποτέλεσμα της συνάντησης.

Τρεις ισοπαλίες

Η Αλασκέρτ πραγματοποίησε τον τελευταίο επίσημο αγώνα της στα τέλη Μαΐου, όταν η ομάδα έπαιξε με την Γκαντζασάρ Καπάν και κέρδισε τον αντίπαλο 2:0. Πριν από το επερχόμενο παιχνίδι η Αλασκέρτ έπαιξε τρεις φιλικούς αγώνες, όπου καταγράφηκαν τρεις ισοπαλίες: με τη Σίνικ Γιαροσλάβλ 1:1, ΣΚΑ Χαμπάροφσκ 0:0 και FC Olimpiyets  0:0.

Μετά το τελικό του Κυπέλλου

Η Σέλτικ μετά το τελικό του Κυπέλλου Σκωτίας, όπως και η Αλασκέρτ, δεν έπαιξε επίσημους αγώνες, η ομάδα πραγματοποίησε τέσσερις φιλικούς, τρεις από τους οποίους κέρδισε^ στη ΣΚ Φόρβερτς Στάιρ, Σπάρτα Πράγας και Σάμροκ Ρόβερς, ένας αγώνας χάθηκε με αποτέλεσμα 0:1 από την ομάδα Μποέμιανς. Για πληροφορίες: στη Σάμροκ Ρόβερς σημειωθήκαν επτά αναπάντητα γκολ, αν και η Ρόβερς αντιπροσωπεύει το ελίτ ιρλανδικό πρωτάθλημα και είναι σε καλή αγωνιστική φόρμα.

Πρόβλεψη

Η Σέλτικ ταξιδεύει στην Αρμενία για να κερδίσει, η ομάδα της Γλασκώβης στο στάδιο των πρώτων προκριματικών ξεχωρίζει για τη σύνθεση και την εμπειρία της, επειδή οι Σκωτσέζοι σχεδόν κάθε σεζόν παίζουν στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Αλασκέρτ δεν είναι αντίπαλος σε απόσταση για τους “άσπρο-πράσινους”, αλλά τουλάχιστον στην έδρα τους οι Αρμένιοι θα προσπαθήσουν να δώσουν μάχη στους Σκωτσέζους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Αλασκέρτ με χάντικαπ +2 με απόδοση 1,40.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *