The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αλαβές εναντίον Σεβίλλη: προγνωστικά για τον αγώνα

Осасуна-Севилья-12.08

Κύπελλο Ιταλίας – Γύρος των 16
Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023, 10:00 μ.μ.
Εστάδιο ντε Μεντιθορόθα
Μεταξύ των ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων την Τρίτη, είναι λογικό να δώσουμε προσοχή στη μάχη Αλαβές – Σεβίλλη, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων δημοσιεύεται στον πόρο μας.
Η Αλαβές έπεσε στο πρωτάθλημα
Την περασμένη σεζόν, η Αλαβές αποχώρησε από την ελίτ του ισπανικού ποδοσφαίρου, καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση στο πρωτάθλημα. Φυσικά, ο σύλλογος προσπαθεί να επιστρέψει άμεσα στη La Liga, αλλά μέχρι στιγμής είναι πέμπτος στη Segundo, 6 βαθμούς πίσω από τον ηγέτη. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι η ομάδα έχει σαφή πτώση, 5 ήττες σε έξι συναντήσεις. Οι πιθανότητες ανόδου παραμένουν καλές, με την Αλαβές να προσπαθεί ακόμα να κάνει όνομα στο Copa del Rey.
Τα προβλήματα της Σεβίλλη δεν τελειώνουν
Για τη Σεβίλλη, αυτή η σεζόν μπορεί να είναι καταστροφική, δεν είναι τόσο κακό που ο σύλλογος δεν θα μπει στην ευρωπαϊκή διοργάνωση όσο ο υποβιβασμός από την Πριμέρα Ντιβισιόν. Πλέον η «λευκή Ανδαλουσία» βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, καταλαμβάνοντας τη 18η θέση. Στον τελευταίο γύρο, η ομάδα αναστάτωσε ξανά τους φιλάθλους της, χάνοντας εκτός έδρας από τη Ζιρόνα με σκορ 1:2. Το Copa del Rey μπορεί να γίνει ακριβώς αυτή η «πίσω πόρτα» στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά το πρωτάθλημα πρέπει να είναι προτεραιότητα, όπου πρέπει οπωσδήποτε να κρατήσουν τη θέση τους.
Προσωπικές συναντήσεις
Οι αντίπαλοι έπαιξαν μεταξύ τους για τελευταία φορά την περασμένη σεζόν, όταν σημειώθηκαν ισοπαλίες δύο φορές στην Πριμέρα – 2:2 και 0:0.
Πρόβλεψη
Σε αυτή την αναμέτρηση, το πλεονέκτημα δίνεται στη Σεβίλλη, κάτι που μπορεί να εξηγηθεί από τον παράγοντα του εκπροσώπου της ελίτ κατηγορίας. Η Αλαβές δεν είναι πολύ κατώτερη στην κατηγορία από τον αντίπαλό της και είναι σε θέση να πετύχει ένα θετικό αποτέλεσμα. Και οι δύο ομάδες είναι σε κακή φόρμα τώρα, οπότε δεν θα δείξουν ελκυστικό ποδόσφαιρο. Θεωρούμε αποδεκτό το ποντάρισμα στο under 2,5 γκολ σε απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *