The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αλαβές εναντίον Μάλαγα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Alaves-Malaga-21.12

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017, 10:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Εστάδιο ντε Μεντιθορόθα

Την επόμενη Πέμπτη η Αλαβές θα φιλοξενεί τη Μάλαγα στο πλαίσιο του 17ου γύρου της Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας, η μάχη των αουτσάιντερ, επειδή αυτές οι ομάδες βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού και υπάρχει κίνδυνος στο τέλος της σεζόν να χάσουν τη θέση στην ελίτ του ισπανικού ποδοσφαίρου. Οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των μελλοντικών γηπεδούχων, αν και οι Βάσκοι δεν είναι εξίσου επιτυχημένοι τόσο στην έδρα τους, όσο και εκτός, αλλά το θέμα είναι ότι αν η Μάλαγα εντός έδρας της φαίνεται όχι και τόσο άσχημα, οι «γαύροι» εκτός έδρας είναι εντελώς χάλια.

Δεν είναι κακή φόρμα

Στον τελευταίο γύρο η Αλαβές έχασε εκτός έδρας από την Ατλέτικο Μαδρίτης με σκορ 0:1, κάτι που δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως επιτυχία, αλλά μπορούμε να επισημάνουμε το γεγονός ότι οι Βάσκοι έδωσαν μάχη σε μία από τις ισχυρότερες ομάδες της Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας. Πριν από την ήττα από τους «στρωματάδες» η Αλαβές κατάφερε να κερδίσει την Χετάφε στο Copa del Rey, καθώς και την Ζιρόνα και τη Λας Πάλμας. Στο βαθμολογικό πίνακα του ισπανικού πρωταθλήματος η Αλαβές βρίσκεται στην 18η γραμμή, έχοντας 12 βαθμούς στο ενεργητικό.

Μία θέση πιο κάτω

Η Μάλαγα στα μέσα Νοεμβρίου σημείωσε καλή φόρμα, αυτή η ομάδα νίκησε τη Λα Κορούνια και τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, έδωσε μάχη στην Ρεάλ Μαδρίτης, έπαιξε ισοπαλία με την Νουμάνθια  και τη Λεβάντε, αλλά στο παιχνίδι της Δευτέρας κατά της Μπέτις έχασε από τους Βάσκους 0:2 και περιέπλεξε σημαντικά τη ζωή της. Πριν από τον 17ο γύρο στο ενεργητικό της Μάλαγα υπάρχουν 11 βαθμοί και η 19η θέση στην κατάταξη. Εκτός έδρα η Μάλαγα έχει +1 =0 -7, η διαφορά τερμάτων είναι 4:16.

Πρόβλεψη

Η Αλαβές είναι σε καλή αγωνιστική φόρμα, ενώ η ελάχιστη εκτός έδρας ήττα από την Ατλέτικο μας δείχνει ότι με αυτή την ομάδα πρέπει να τα έχεις δεκατέσσερα. Η Μάλαγα έχει ήδη περάσει την κορυφή της φόρμας της, αυτή η ομάδα δυσκολεύεται να διατηρείται σε καλή κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα, κάτι που επιβεβαιώθηκε την περασμένη Δευτέρα με την ήττα από την Μπέτις. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Αλαβές με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *