The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αγγλία εναντίον Σκωτία: προγνωστικά για στοίχημα

Англия-Шотландия-18.06

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2020

Φάση ομίλων – Όμιλος Δ – 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Γουέμπλεϊ

Οι πρωταρχικές αναμετρήσεις προσελκύουν πάντα το κοινό, ένας τέτοιος αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο Euro 2021. Μιλάμε για την αναμέτρηση Αγγλία – Σκωτία, την πρόβλεψη για τον αγώνα ετοίμασαν οι ειδικοί του ιστότοπου μας.

Οι Βρετανοί δεν έχουν πάρει μπρος ακόμη

Οι ιδρυτές του ποδοσφαίρου στον πρώτο αγώνα δεν εντυπωσίασαν με το φαινομενικό παιχνίδι, αν και κατάφεραν να επιτύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα νικώντας τους Κροάτες με σκορ 1:0. Το μοναδικό γκολ σκόραρε ο Raheem Sterling, ο οποίος αναγνωρίστηκε ως ο καλύτερος παίκτης του αγώνα. Αξιολογώντας τη σύνθεση της ομάδας, μπορούμε να αποδώσουμε με ασφάλεια τους Βρετανούς στα φαβορί του τουρνουά. Οι παίκτες πρέπει ακόμη να επιταχυνθούν, επειδή οι αντίπαλοι στον πρώτο γύρο ήταν δύσκολοι. Όλοι οι αγώνες της Αγγλίας θα παιχτούν στο Λονδίνο, κάτι που θα είναι επίσης ένα επιπλέον πλεονέκτημα. Φυσικά, ένας τόσο σημαντικός αντίπαλος πρέπει να νικηθεί, ακόμη και η ισοπαλία δεν θα είναι αποδεχτή από τους οπαδούς.

Οι Σκωτσέζοι έχουν κάνει τη ζωή τους πιο δύσκολη

Η έναρξη του τουρνουά για την εθνική ομάδα της Σκωτίας δεν ήταν επιτυχής, η ομάδα ξεκίνησε με την υποστήριξη των οπαδών τους και η εθνική Τσεχίας δεν φαινόταν τόσο τρομακτική. Ως αποτέλεσμα, η ήττα με σκορ 0:2, το δεύτερο γκολ που σημειώθηκε από το κέντρο του γηπέδου ήταν ιδιαίτερα αξέχαστο. Οι Σκωτσέζοι κρατούσαν την μπάλα περισσότερο, σούταραν στην περιοχή του τέρματος, αλλά δεν κατάφεραν να μετατρέψουν αυτά σε γκολ. Ίσως το σχήμα 3:5:2 δε βοήθησε και το επίπεδο της ατομικής ικανότητας έπαιξε το ρόλο του. Τώρα το έργο της πρόκρισης από τον όμιλο έχει γίνει όσο το δυνατόν πιο δύσκολο, γιατί εκτός από τη μάχη με την Αγγλία, υπάρχουν ακόμα ισχυροί Κροάτες, θα είναι πολύ δύσκολο να πιάσουν ακόμη και την τρίτη θέση.

Προσωπικές συναντήσεις

Στις προσωπικές συναντήσεις οι Βρετανοί έχουν πλεονέκτημα, αν και το πλεονέκτημά τους δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ολοκληρωτικό. Την τελευταία φορά οι ομάδες έπαιξαν στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018, τότε οι Σκωτσέζοι σημείωσαν 2:2 εντός έδρας και έχασαν 0:3 εκτός.

Πρόβλεψη

Στο βρετανικό ντέρμπι, η Αγγλία είναι ένα μεγάλο φαβορί, κάτι που επιβεβαιώνεται από τις αποδόσεις των στοιχημάτων. Οι Σκωτσέζοι είναι σαφώς χαμηλότερης κατηγορίας, αλλά η ομάδα θα προσπαθήσει να το αντισταθμίσει με αφοσίωση. Ο αγώνας θα είναι ενδιαφέρον, αν και δεν περιμένουμε ίντριγκα, στοιχηματίζουμε στη νίκη των Βρετανών με χάντικαπ -1,5 (απόδοση 2,11).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *