The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Τορίνο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Интер-Торино-22.11b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2020, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ιταλία. Μίλαν. Στάδιο Giuseppe Meazza

Στον όγδοο γύρο της Serie A, η Ίντερ θα προσπαθήσει να νικήσει ένα από το αουτσάιντερ του πρωταθλήματος, την Τορίνο. Θα είναι σε θέση να το κάνει;

Ίντερ

Η σημερινή ασημένια πρωταθλήτρια της Ιταλίας, Ίντερ, είναι τώρα μόνο έβδομη, έχοντας 12 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 16:11. Οι νερατζούρι ήταν πολύ ασταθείς κατά το προηγούμενο μέρος της σεζόν. Νίκησαν τη Τζένοα (2:0), υπέστησαν ήττα από τη Μίλαν (1:2) και σημείωσαν ισοπαλία με τους Λάτσιο (1:1), Πάρμα (2:2) και Αταλάντα (1:1).

Τορίνο

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η κάποτε ισχυρή Τορίνο ζει κοντά στη ζώνη υποβιβασμού. Και τώρα, μετά από συναντήσεις με τους Κάλιαρι (2:3), Σασουόλο (3:3), Λάτσιο (3:4), Τζένοα (2:1) και Κροτόνε (0:0), οι «ταύροι» βρίσκονται στη δέκατη έβδομη θέση του τουρνουά. Συνολικά, κέρδισαν πέντε βαθμούς με διαφορά τερμάτων 12:16.

Πρόβλεψη

Όλα τα βασικά επιθετικοί της Ίντερ είναι εντάξει, οπότε η ειλικρινά αδύναμη άμυνα της Τορίνο δεν έχει την παραμικρή πιθανότητα να συγκρατήσει την επιθετική τους ώθηση. Η πρόβλεψή μου: σίγουρη νίκη του φαβορί με χάντικαπ -1,5 απόδοση 1,96.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *