The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Λάτσιο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Интер-Лацио-14.02b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ιταλία. Μιλάνο. Στάδιο «Giuseppe Meazza»

Την Κυριακή το απόγευμα το Μιλάνο θα φιλοξενήσει τον 22ο γύρο Serie A ьу με τον αγώνα μεταξύ Ίντερ και Λάτσιο.

Ίντερ

Οι ξηρές νίκες έναντι της Γιουβέντους (2:0), της Μπενεβέντο (4:0) και της Φιορεντίνα (2:0), καθώς και οι εκτός έδρας ισοπαλίες 2:2 με τη Ρόμα και 0:0 με την Ουντινέζε – αυτά είναι τα αποτελέσματα της Ίντερ στις τελευταίες πέντε συναντήσεις. Τώρα οι Nerazzurri βρίσκονται ακόμη στη δεύτερη θέση στην κατάταξη με 47 βαθμούς, διαφορά τερμάτων 51:23 και μόλις δύο βαθμούς πίσω από τον ηγέτη.

Λάτσιο

Αλλά κι η Λάτσιο βρίσκεται επίσης σε εξαιρετική κίνηση, όπως αποδεικνύεται από τις νίκες του επί της Πάρμα (2:0), της Ρόμα (3:0), της Σασουόλο (2:1), της Αταλάντας (3:1) και της Κάλιαρι (1:0). Σε αυτό το ρυθμό οι «αετοί» ανέβηκαν στην πέμπτη θέση, έχοντας κερδίσει 40 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 36:27.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες είναι πολύ καλές τώρα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις ενέργειές τους στη γραμμή άμυνας. Δεν θα εκπλαγώ αν σε προσωπική αναμέτρηση Ιντερ και Λάτσιο θα προτιμήσουν προσεκτικές ενέργειες χωρίς μεγάλη δημιουργικότητα στην επίθεση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα: το σύνολο είναι κάτω από 3 με απόδοση 1,76.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *