The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Γιουβέντους: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Antonio Conte, Inter Milan manager

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδος)

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Στις 6 Οκτωβρίου, στον έβδομο γύρο της Σέριε Α’ Ιταλίας, θα πραγματοποιηθεί μάχη των τιτάνων. Η Ίντερ θα φιλοξενήσει την Γιουβέντους. Προσθέτει ίντριγκα το γεγονός ότι οι σύλλογοι ηγούνται τώρα το ιταλικό πρωτάθλημα.

Νέα Ίντερ

Κρίνοντας από την αρχή της σεζόν, για την Ίντερ είναι καλύτερα να ποντάρει στη Σέριε Α’ Ιταλίας, θυσιάζοντας τα ευρωπαϊκά κύπελλα. Η ενδεκάδα του Αντόνιο Κόντε κέρδισε 6 από 6 αγώνες στο ιταλικό πρωτάθλημα. Αυτό το αποτέλεσμα επιτρέπει στους Μιλανέζιους να είναι μονοπρόσωποι ηγέτες, αλλά η Γιούβε είναι μόνο δύο βαθμούς πίσω. Ατυχής αυτή την εβδομάδα ήταν η επίσκεψη στη Μπαρτσελόνα, η Ίντερ φαινόταν αξιοπρεπής, κι όμως έχασε με σκορ 2:1. Μετά από δύο γύρους οι Μιλανέζιοι έχουν μόνο ένα βαθμό στο κουαρτέτο τους του Champions League. Ο επερχόμενος αγώνας είναι μια ωραία ευκαιρία να δηλώσετε τις αξιώσεις τους για τον τίτλο, η νίκη θα επιτρέψει να ξεφύγει καλά από τον κύριο ανταγωνιστή.

Έμπειρη Γιουβέντους

Για το σύλλογο της «Γηραιάς Κυρίας» το ζήτημα του τίτλου στου πρωταθλήματος στις τελευταίες σεζόν ήταν μια διατύπωση. Τώρα η Γιουβέντους είναι η δεύτερη στην Σέριε Α’ Ιταλίας, αλλά μόνο δύο βαθμούς πίσω από την Ίντερ, σε περίπτωση νίκης ο Κριστιάνου και η εταίροι του θα επιστρέψουν ηγετικό ρόλο. Αυτή την εβδομάδα οι Τορίνιοι έπαιξαν επίσης στο Champions League, όπου κανόνισαν με την Μπάγερν Μονάχου εντός έδρας χωρίς προβλήματα – 3:0. Στο κουαρτέτο της η Γιούβε μοιράζεται την πρώτη θέση με την Ατλέτικο Μαδρίτης, έχοντας 4 βαθμούς. Πολλοί προέβλεπαν την αποτυχία του Σαρρί στη Γιουβέντους, αλλά μέχρι στιγμής η ομάδα φαίνεται ανταγωνιστική.

Στατιστικά προσωπικών συναντήσεων

Την περασμένη σεζόν η μάχη στο Μιλάνο τελείωσε με σκορ 1:1, ενώ στην έδρα της η Γιουβέντους γιόρτασε τη νίκη 1:0.

Πρόβλεψη

Ακόμη και από τις αποδόσεις των bookmakers, μπορεί κανείς να καταλάβει ότι η πρόβλεψη για το αγώνα Ίντερ Γιουβέντους δεν είναι εύκολη υπόθεση, οι αντίπαλοι έχουν ίσες πιθανότητες επιτυχίας. Στην πλευρά των παικτών του Μιλάνου είνι ο παράγοντας της έδρας και οι οπαδοί τους, αλλά η Γιουβέντους έχει πιο καλοστημένη ομάδα. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι σε έναν τέτοιο αγώνα δεν θα σημειωθούν πολλοί γκολ και όλα θα τελειώσουν με ισοπαλία, αλλά εμείς θα ποντάρουμε στη νίκη των φιλοξενούμενων με μηδενικό χάντικαπ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Γιουβέντους με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,94.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *