The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Έβερτον εναντίον Λέστερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Leicester_01.01

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Goodison Park, Λίβερπουλ

Τρίτη, 1 Ιανουαρίου 2018, 2:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο εικοστός πρώτος γύρος της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα ξεκινήσει την πρώτη ημέρα του νέου έτους 2019 στις 2:30 μ.μ., η Έβερτον θα φιλοξενεί τη Λέστερ Σίτι στο Goodison Park. Ο αγώνας είναι πολύ ενδιαφέρον και οι δύο ομάδες αγωνίζονται για τη τελική πρόκριση στις πρώτες επτά κορυφαίες ομάδες, δηλαδή για την ευκαιρία στην επόμενη σεζόν να εκπροσωπήσουν την Αγγλία στον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι είναι στο πλευρό της ομάδας από το Λίβερπουλ, ωστόσο, πρέπει να δώσουμε προσοχή στο γεγονός ότι η Λέστερ νίκησε πρόσφατα την Τσέλσι στην έδρα του αντιπάλου και γενικά οι «αλεπούδες», παρά την ήττα από την Κάρντιφ, είναι σε καλή κατάσταση.

Χάνουν πολύ

Η Έβερτον έχασε τους τελευταίους πέντε αγώνες, η ομάδα του Mark Silva από τις 10 Δεκεμβρίου κατάφερε να κερδίσει μόνο μία φορά, σημειώνοντας τρεις ήττες και μία ισοπαλία. Η ισοπαλία καταγράφηκε με την Γουότφορντ στο εντός έδρας παιχνίδι, νίκη επί της Μπέρντλεϊ 5:1 εκτός έδρας, ήττες από την Μάντσεστερ Σίτι 1:3, τη Τότεναμ 2:6 και την Μπράιτον 0:1. Στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ τα «ζαχαρωτά» βρίσκονται στην 10η θέση με 27 μονάδες στο ενεργητικό.

Καταπληκτική Λέστερ

Η Λέστερ προκαλούσε έκπληξη τον τελευταίο καιρό, η ομάδα του Puel εκτός έδρας νίκησε την Τσέλσι 1:0, και στη συνέχεια, στην έδρα της, νίκησε τη τωρινή πρωταθλήτρια, Μάντσεστερ Σίτι 2:1. Η φόρμα της ομάδας είναι εξαιρετική, ωστόσο, στον τελευταίο γύρο, οι “αλεπούδες” έχασαν στην έδρα τους από την Κάρντιφ 0:1. Τα εκπληκτικά αποτελέσματα, που δείχνουν ότι για τις “αλεπούδες” είναι πολύ πιο εύκολο να δράσουν με τον δεύτερο αριθμό, παρά τον πρώτο.

Πρόβλεψη

Η Έβερτον στην έδρα της παίζει πολύ καλά, τακτικά αναστατώνει τους αντίπαλους με τα γκολ που σημειώνει, σίγουρα θα σκοράρει και στο τέρμα της Λέστερ. Αλλά από τις “αλεπούδες” την Τρίτη αξίζει να περιμένουμε τουλάχιστον μία αποτελεσματική δράση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: γκολ της Λέστερ με απόδοση 1,45.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *