The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Τσέλσι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Арсенал-Челси-26.12b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2020, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Λονδίνο. Στάδιο Έμιρεϊτς

Το πρόγραμμα της δέκατης πέμπτης αγωνιστικής της Premier League θα διακοσμεί το ντέρμπι του Λονδίνου μεταξύ της Άρσεναλ και της Τσέλσι.

Άρσεναλ

Δέκατη πέμπτη θέση, 14 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 12:18 – αντί της αναμενόμενης προόδου, η Άρσεναλ έπεσε άδοξα στον αγώνα για επιβίωση. Τον τελευταίο καιρό οι «κανονιέρηδες» φαίνονταν πολύ βαρετοί σε αντιπαραθέσεις με τους Γουλβς (1:2), Τότεναμ (0:2), Μπέρνλεϊ (0:1), Σαουθάμπτον (1:1) και Έβερτον (1:2).

Τσέλσι

Σε μια παρόμοια χρονική περίοδο η Τσέλσι νίκησε τους Λιντς 3:1 και τη Γουέστ Χαμ 3:0, σημείωσε ισοπαλία 0:0 με την Τότεναμ και επίσης αποδείχθηκε πιο αδύναμη από την Έβερτον (0:1) και τη Γούλβερχαμπτον (1:2). Ως αποτέλεσμα, οι «αριστοκράτες» με 25 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 29:14 είναι πέμπτοι με ελάχιστη διαφορά από τη ζώνη του Champions League.

Πρόβλεψη

Όσο για μένα, η σημερινή Άρσεναλ είναι απίθανο να ανταγωνιστεί με την Τσέλσι, η οποία, σε αντίθεση με τον αντίπαλό της, ξεκουράστηκε στα μέσα της εβδομάδας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Τσέλσι με απόδοση 1,99.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *