The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Σάντερλαντ: προγνωστικά για στοίχημα

Арсенал-Сандерленд-21.12

Λιγκ Καπ Αγγλίας

Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Έμιρεϊτς

Στις 21 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο των προημιτελικών του Λιγκ Καπ Αγγλίας, θα παίξουν Άρσεναλ και Σάντερλαντ, πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών τους μπορείτε να διαβάσετε στις σελίδες του πόρου μας.

Οι «κανονιέρηδες» προσπαθούν να ανακτήσουν την παλιά τους δόξα

Η Άρσεναλ τις τελευταίες σεζόν δεν έχει εντυπωσιάσει με υψηλά αποτελέσματα, ναι μεν υπήρξε νίκη στο Κύπελλο Αγγλίας, αλλά οι οπαδοί του συλλόγου έχουν ήδη ξεχάσει τι είναι το Champions League. Υπάρχουν πιθανότητες να επιστρέψει στην πιο διάσημη ευρωπαϊκή διοργάνωση στο τέλος αυτής της σεζόν, επειδή η ομάδα είναι τέταρτη στην Premier League, ωστόσο, ο ανταγωνισμός εδώ θα είναι σοβαρός. Στον τελευταίο γύρο οι «κανονιέρηδες» επικράτησαν της Λιντς με 4:1 εκτός έδρας, κερδίζοντας την τρίτη στη σειρά νίκη στο πρωτάθλημα. Λιγκ Καπ για την ομάδα είναι ένα είδος προαιρετικής απασχόλησης, κανείς δεν βάζει στόχο να κατακτήσει αυτό το τρόπαιο, αν και οι Λονδρέζοι δεν το αγνοούν.

Η Σάντερλαντ προσπαθεί να θυμίσει για τον εαυτό της

Οι έμπειροι οπαδοί του αγγλικού ποδοσφαίρου σίγουρα θα θυμούνται τη Σάντερλαντ, ο σύλλογος πριν από λίγο καιρό υποβαθμίστηκε από την ελίτ του αγγλικού ποδοσφαίρου, μόλις πριν από τέσσερα χρόνια. Σε αυτό το διάστημα οι «μαύρες γάτες» κατάφεραν να υποβιβαστούν και από το Τσάμπιονσιπ και έτσι πλέον αγωνίζονται στην τρίτη κατηγορία. Από τα αποτελέσματα της φετινής σεζόν η ομάδα έχει πιθανότητες να βελτιωθεί στην κατηγορία, καθώς βρίσκεται στην τρίτη θέση της Λιγκ Α’. Η Σάντερλαντ είναι ο μόνος σύλλογος εκτός της Πρέμιερ Λιγκ που έφτασε στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ. Στο πρωτάθλημά τους ο σύλλογος δεν έχει χάσει επτά σερί παιχνίδια. Η ομάδα έχει μόνο μία απώλεια προσωπικού.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι δεν έχουν παίξει μετά την αποχώρηση της Σάντερλαντ από την Πρέμιερ Λιγκ, η οποία έγινε το 2016/17, όταν οι «κανονιέρηδες» κέρδισαν και τις δύο συναντήσεις υπό την ηγεσία του Βενγκέρ.

Πρόβλεψη

Η Άρσεναλ είναι μεγάλο φαβορί αυτού του ζευγαριού και παίζει εντός έδρας, το βασικό ερώτημα είναι πόσο χρειάζονται το Λιγκ Καπ οι παίκτες του Αρτέτα όταν η μάχη για την πρώτη 4άδα του πρωταθλήματος είναι σε πλήρη εξέλιξη. Οι «κανονιέρηδες» θα έχουν σίγουρα ανακατατάξεις στο ρόστερ, αλλά η ομάδα σκοπεύει να περάσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Πιστεύουμε ότι η Σάντερλαντ μπορεί να προσφέρει αντίσταση, οπότε θα στοιχηματίσουμε προσεκτικά στο over 2,5 με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *